Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender 2022 er adventkalenderen til håndværkeren, handy-manden eller andre der holder af godt værktøj. Bag de 24 låger gemmer der sig et mini-skrueværksted til hele 17 forskellige skrueprofiler. Glæd dig selv eller en du holder af med denne fede værktøjsjulekalender.

Wera julekalender 2022 er adventkalenderen til håndværkeren, handy-manden eller andre der holder af godt værktøj. Bag de 24 låger gemmer der sig et mini-skrueværksted til hele 17 forskellige skrueprofiler. Glæd dig selv eller en du holder af med denne fede værktøjsjulekalender.

Varenummer:
05136605001

Ikke på lager

Inkl. moms: 395,00 DKK Ekskl. moms: 316,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Wera Julekalender 2022 med værktøj, 24 dele


Produktfordele

Den afholdte Wera julekalender vækker begejstring siden 2010 med nye sortimenter hvert år.

Indholdet klarer 17 forskellige skrueopgaver på professionel manér

Med to håndgreb til brug af det indeholdte værktøj også under snævre forhold.

Med oplukker i Stubby-design, der allerede er et samlerobjekt for mange.


4 innovative dobbeltgaffel Jokere med en lille returvinkel på blot 15° er med i startopstillingen. Tilmed præsenterer de sig nu i den superpraktiske gaffelnøgle clips. Den perfekte løsning til mobilt brug.


Håndgrebet overbeviser med et bit-magasin i grebet, der fleksibelt kan udstyres efter behov. 15 bits i rustfrit stål, samt en rustfri bit-holder, sørger for rustfri skrueforbindelser.


Som en yderligere specialitet har alt værktøj i denne kalenderudgave et farvemæssigt afstemt juleoutfit, og de er dermed noget særligt og enestående.


Pakkeindhold

24 kvalitetsprodukter fra Wera


BEMÆRK - KAN IKKE LEVERES FØR SEPTEMBER 2022Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Stregkode
*05136605001*