3M Lærredstape 3900 sølvgrå 48 mm x 55 m (gaffatape)

3M
Stærk, vandtæt og vejrbestandig gaffa tape til allround formål.
Stærk, vandtæt og vejrbestandig gaffa tape til allround formål.
Varenummer:
563939

På lager

Inkl. moms: DKK 75,00 Ekskl. moms: DKK 60,00
Beskrivelse
Detaljer
3M lærredstape 3939 i kraftig kvalitet, gaffatapen er resistent over for vand og olie og er særdeles god at arbejde med. Let at rive over, for nem brug og montering. Med agressivt klæbestof, som sikrer hurtig vedhæftning.
Gaffatapen bruges til alle mulige reparationer, forstærkninger, forbindinger, bundtning, fastgørelse, mærkning af dele, tætning af rør, samt til midlertidig reparation af ødelagte dele. Også velegnet til tætning af luftkanaler, luftslanger af tørretumlere og ventilatorer. Egner sig også til reparations- eller forstærkningsopgaver, fx ved legetøj, haveslanger mv.

Kan også bruges til fremstilling, forbedring og/eller reperation af rollespilsvåben.

Tekniske data:

Type Polyethylen tæt lærred
Klæbemiddel gummi
Tykkelse 0,19 mm
Max temperatur 93°C under 1 time
Farve sølvgrå
Længde 55 m
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.