Facebook Pixel

Festool Skraldesæt SYS3 M 112 RA med det omfangsrige systainer-topnøglesæt med skralder, toppe og bits i forskellige størrelser, så har du altid et værktøj ved hånden, der passer til den aktuelle arbejdsopgave.

Festool Skraldesæt SYS3 M 112 RA

Festool Skraldesæt SYS3 M 112 RA med det omfangsrige systainer-topnøglesæt med skralder, toppe og bits i forskellige størrelser, så har du altid et værktøj ved hånden, der passer til den aktuelle arbejdsopgave.

Varenummer (SKU): 577134
lagervare
1.595,00 kr. 1.276,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool Skraldesæt - Fastgør skruer i en håndevending

Med dette Limited Edition af et topnøglsesæt i Systainer bliver det endnu lettere at fastgøre skruer eller gevindstænger. Festool topnøglesæt i systainer består af et omfattende udvalg af skralder, toppe og bits i forskellige størrelser og giver dermed et utal af anvendelsesmuligheder for fastgørelse. Opbevaret kompakt i den blå Festool Systainer³ giver det dig ikke kun maksimal fleksibilitet i værkstedet, men også på byggepladsen. Festool topnøglesæt - Systaineren i Limited edition - Den limiterede Festool Skraldesæt i blå Systainer³ fåes kun så længe lager haves. 


Begrænset mængde: fås kun i en kort periode. Omfangsrigt sæt bestående af skralder, toppe og bits i forskellige størrelser. Altid velsorteret: Skralder, toppe og bits opbevares sikkert i den blå Systainer³. Kompatibel med hele Festool Systainer³-systemet – let at forbinde og transportere


Til spænding og løsning af skruer, skruemøtrikker, gevindstænger og bits. Fleksibelt udstyret til alle skrue- og monteringsopgaver. Skrueopgaver i træ, metal og kunststof. Montering af beslag, bagvægge og lister. Møbel- og køkkenmontering. Fremstilling af træunderkonstruktioner. Hegn, plankeværk, carporte, halvtage.


Fås kun i en kort periode. Ikke til at undvære på lang sigt.


Anvendelsesområder

Til spænding og løsning af skruer, skruemøtrikker, gevindstænger og bits.

Fleksibelt udstyret til alle skrue- og monteringsopgaver.

Skrueopgaver i træ, metal og kunststof.

Montering af beslag, bagvægge og lister.

Møbel- og køkkenmontering.

Fremstilling af træunderkonstruktioner.

Hegn, plankeværk, carporte, halvtage.


Produktstyrker

► Limited edition: fås kun i en kort periode.

► Omfangsrigt sæt bestående af skralder, toppe og bits i forskellige størrelser.

► Altid velsorteret: Skralder, toppe og bits opbevares sikkert i den blå Systainer³.

► Kompatibel med hele Festool Systainer³-systemet – let at forbinde og transportere.


Leveringsomfang

1/2" vendeskralde finfortandet, 72 tænder, tilbagedrejningsvinkel: 5°, 1/2" forlænger 100 mm og 250 mm, 1/2" kardanled, 1/2" topnøgleindsats, bestående af str. 13/14/15/16/17/18/19/21/22

1/4" vendeskralde finfortandet, 72 tænder, tilbagedrejningsvinkel: 5°, 1/4" forlænger 75 mm og 150 mm, 1/4" kardanled, 1/4" topnøgleindsats, bestående af str. 5/6/¼"/7/8/9/10/11/12/13

bit-vendeskralde finfortandet, 60 tænder, tilbagedrejningsvinkel: 6°, inklusive 1/4" topadapter

skruetrækker "tumling" med bitsholder

20 x 25 mm bits (1x PH 1, 1x PH 2, 1x PH 3, 1x PZ 1, 1x PZ 2, 1x PZ 3, 1x TX 10, 1x TX 15, 1x TX 20, 1x TX 25, 1x TX30, 1x TX 40, 1x HEX 2, 1x HEX 2,5, 1x HEX 3, 1x HEX 4, 1x HEX 5, 1x HEX 6, 1x SZ 0,8, 1x SZ 1,2)

Systainer SYS3 M 112 blå

EPP værktøjsindsats


Tekniske data

Mål med fødder (L x B x H) 396 x 296 x 112 mm

Vægt 4.2 kg


Fås kun i en begrænset periode.



Optimalt udstyret

Med det omfangsrige sæt af skralder, toppe og bits i forskellige størrelser har du altid et værktøj ved hånden, der passer til den aktuelle arbejdsopgave.


100 % mobil

På værkstedet og ude på job - Systainer³ er med overalt.Systainer³ er let at transportere og kan desuden integreres perfekt i bott-bilindretninger.


Den bedste løsning ligger i systemet

Systainerne³ er kompatible med hinanden og kan forbindes med alle tidligere Systainer-generationer, støvsugere og meget andet systemtilbehør.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577134

Festool Skraldesæt SYS3 M 112 RA

1,595.00 DKK

Anbefalede produkter