Facebook Pixel

Axminster SK80 Svalehalet Bakkesæt m. lange kæber 80mm er en mindre version af de populære 100mm langkæbede bakkesæt. Axminster Bakkesæt SK80 Svalehalet m. lange kæber 80mm

Axminster SK80 Svalehalet Bakkesæt m. lange kæber 80mm er en mindre version af de populære 100mm langkæbede bakkesæt. Varenummer (SKU): AX610359
Fjernlager
825,00 kr. 660,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK80 Svalehalet Bakkesæt m. lange kæber 80mm er en mindre version af de populære 100mm langkæbede bakkesæt. 


Tre grebsfeatures i én: en svalehale til at gribe fat i en 37mm ekstern diameter, en anden til at åbne i en 50mm fordybning og et parallelt, centralt hul til at holde fast i en 35mm diameter x 12mm lang tap. Anbefalet størrelse emner: 27-51mm internt, 45-66mm eksternt. Selv om de er designet til at passe i 80mm spændepatroner, passer de også i 100mm og 114mm-versionerne med standard type slæder.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX610359*
Varenummer: AX610359

Axminster Bakkesæt SK80 Svalehalet m. lange kæber 80mm

825.00 DKK