Scheppach Bænkboremaskine DP 18 Vario

Varenummer:
DP18Vario

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 3.295,00 Ekskl. moms: DKK 2.636,00
Beskrivelse
Detaljer

Bænkboremaskinen DP 18 Vario med variabel hastighedsregulering er den ideelle maskine til alle, der stiller store krav til ders boreresultater.

Som bordmodel tilbyder den alsidige anvendelsesmuligheder uanset om det er i metal, plast, hårdt eller blødt træ.

Med det justerbare omdrejningstal, der indstilles nemt med et håndtag, har du altid den passende borehastighed til dit materiale og dit anvendte bor.

Teknisk data

Motorydelse 550 W - 230-240 Volt
Omdrejninger / min 440 - 2.580
Borepatron, selvspændende 1 - 16 mm
Bordstørrelse 240 x 240 mm
Afstand til bord, maks. 325 mm
Afstand til stativfod, maks. 495 mm
Dimensioner 540 x 390 x 950 mm
Vægt 38.5 / 41 kg
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.