Baier BSS506 DK Industristøvsuger

Varenummer:
BSS506DK

På lager

Pris: DKK 5.735,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 3.995,00 Ekskl. moms: DKK 3.196,00

Beskrivelse
Detaljer
BAIER BSS506DK er vores nyeste og meget eftertragtede industristøvsuger til byggeindustrien. Denne model er specielt beregnet til værktøjer der udvikler store mængder af fin støv, så som Betonslibere samt Diamantrilleskærere med 4 eller flere diamantskiver. Støvsugeren arbejder med konstant kraft selv når filteret automatisk bliver vibreret (punkt vibrere) så støvpartikler bundfældes
Om det er til "spjæld" opgaver eller i forbindelse med større byggeopgaver, giver BAIER BSS506dk dig det du har brug for. Mulighed for tilslutning af elektrovæktøj, Automatisk start/stop af støvsuger, Efterløb (slangen tømmes for støv ), filtervibrator samt mulighed for at bruge støvsugeren med eller uden opsamlingsposer.
Støvsugeren kan tillige bruges som vådstøvsuger , og vi medlevere rør, mundstykker (både til støv og vand) så du altid kan gøre rent efter dig selv.
Her er der virkelig intet at tage fejl af.

Tekniske Data
Model
Indsustristøvsuger BSS
Vægt kg.
12,5
Effekt Watt
1380
Undertryk mbar.
maks. 230
Maks sugeevne l/sek
61
Volumen l
35
Slangelængde m
5
Kabellængde m
7,5
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 5-10 Kg. DKK 125,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 5-10 Kg. DKK 75,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 5-10 kg. DKK 99,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.