Baier Rilleskærer BDN464-4 inkl. 4 skiver + Støvsuger BSS506 DK

Varenummer:
BDN464-4+BSS506DK

Fjernlager (Mere info)

Inkl. moms: DKK 14.995,00 Ekskl. moms: DKK 11.996,00
Beskrivelse
Detaljer
Diamantrilleskære til VVS opgaver der kræver den helt store dybde. Nu forstærket udgave der gør det muligt at arbejde med 4 diamantskiver. Typisk en maskine der benyttes af VVSere ved indlægning af rør i væggen . men bestemt også til elopgaver
hvor hele rillen op til 21 mm fjernes på en gang. Monteret med 4 diamantskiver

BAIER BDN464
Vægt Kg. 6,5
Effekt Watt 2400
Hastighed omdr/min 8200
Klinge Diameter mm 185
Skærebredde mm 9 til 43
Skæredybde mm 15-60

+

BAIER BSS506DK er vores nyeste og meget eftertragtede industristøvsuger til byggeindustrien. Denne model er specielt beregnet til værktøjer der udvikler store mængder af fin støv, så som Betonslibere samt Diamantrilleskærere med 4 eller flere diamantskiver. Støvsugeren arbejder med konstant kraft selv når filteret automatisk bliver vibreret (punkt vibrere) så støvpartikler bundfældes
Om det er til "spjæld" opgaver eller i forbindelse med større byggeopgaver, giver BAIER BSS506dk dig det du har brug for. Mulighed for tilslutning af elektrovæktøj, Automatisk start/stop af støvsuger, Efterløb (slangen tømmes for støv ), filtervibrator samt mulighed for at bruge støvsugeren med eller uden opsamlingsposer.
Støvsugeren kan tillige bruges som vådstøvsuger !
Her er der virkelig intet at tage fejl af

Vægt kg. 12,5
Effekt Watt 1380
Undertryk mbar. maks. 230
Maks sugeevne l/sek 61
Volumen l 35
Slangelængde m 5
Kabellængde m 7,5
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 25-30 Kg. DKK 85,00
GLS Flexlevering til privatadresse 25-30 Kg. DKK 285,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 25-30 Kg. DKK 149,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 25-30 kg DKK 149,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.