Bosch Bajonetsavklinge S 1243 HM Endurance for Brick

Bosch
Tandhøjde: 12,7 mm, klingelængde: 300 mm
Tandhøjde: 12,7 mm, klingelængde: 300 mm
Varenummer:
2608650355

På lager

Inkl. moms: DKK 245,00 Ekskl. moms: DKK 196,00
Beskrivelse
Detaljer

S 1243 HM Endurance for Brick-bajonetsavklingen har en ultimativ klingelevetid og saver hurtigt i specialmaterialer. Dens karbidtænder er beregnet til at save i meget abrasive, mineralbaserede materialer. Samtidig giver klingens meget store tandhøjde (12,7 mm) hurtige skæreresultater, mens en ekstra bred klingeform (50 mm) og ekstra tykt klingemateriale (1,5 mm) sikrer en ultimativ stabilitet. Klingen har en tandliste i karbid, der er påsvejset en meget elastisk stamklinge i kulstofstål med karbidteknologi, der giver mulighed for at save i selv de vanskeligste abrasive materialer som Poroton og lignende cellebetonsten. Dens lange længde på 300 mm giver en skærekapacitet på op til 215 mm. Til brug med bajonetsave med et universalskaftsystem på 0,5".

S 1243 HM Endurance for Brick-bajonetsavklingen kan bruges sammen med strømforsynede pendulsave på min. 1.000 W.

  • Karbidtænderne er beregnet til at save i meget abrasive, mineralbaserede materialer
  • Meget stor tandhøjde giver hurtige skæreresultater. Ekstra bred klinge/tykt klingemateriale for ultimativ stabilitet
  • Karbidteknologi gør det muligt at save i selv de vanskeligste abrasive materialer som Poroton og lignende cellebetonsten
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.