Bosch el-værktøj & tilbehør

Bosch el-værktøj til industrien & den profesionelle håndværker. (Blå serie)

Professionelt værktøj til de højeste krav.

Til professionelle inden for håndværk og industri producerer vi el-værktøj & akku maskiner, som bygger på den bedste teknik og leverer toppræstationer og topkvalitet til effektivt arbejde.

Bosch udvikler innovative, førsteklasses el-værktøjer og akku maskiner, med hvilke du inden for alle håndværksområder med garanti kan opnå professionelle resultater. Vores el-værktøjer er pålidelige, kraftfulde og robuste, opfylder de højeste krav og er med til at lette dit arbejde. Med vores intelligente lithium-ion-maskiner gør du dig uafhængig af ledninger – maksimal bevægelsesfrihed ved maksimal kraft.

Bosch el-værktøj til gør-det-selv folket. (Grøn serie)
El-værktøj og akku maskiner fra Bosch hører overalt i verden til det mest populære. Med god grund Bosch står for kvalitet, innovation, enestående tilbehør og fremragende service.

Med det rigtige el-værktøj er det dobbelt så sjov at gøre det selv. Og med Bosch har du ikke kun flere muligheder, du arbejder også væsentligt mere præcist, fleksibelt, sikkert og effektivt. Vores el-værktøj og akku maskiner imponerer med deres kvalitet, førsteklasses håndtering og nyeste teknologi. Uanset hvad du vil bygge, kan du gøre det med Bosch.

Bosch haveredskaber/maskiner
Med haveredskaber fra Bosch vil du begejstre både dig selv og din nabo. Klip hække og buske i form, lav skarpe plænekanter, komposter grene og kviste – med Bosch klarer du med sikkerhed alle opgaver hurtigt. Giv din have netop det udseende, du ønsker. Under alle omstændigheder er det sjovere med det omfattende, innovative tilbehør. Du vil opdage at Bosch gør havearbejde til en fornøjelse.

Dorch & Danola A/S lagerfører mange af Bosch's produkter, vi udvikler løbende vort sortiment, så det matcher vore kunders behov.

Vi reparerer Bosch maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Bosch maskiner.

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected]

Læs mindre

1 til 24 af 342

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5