Connell of York - Hold dine knive, jern og klinger helt skarpe

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Connell of York - Øg skarpeheden

Læderstroppen bruges for at tage dit værktøjs skarpe kant til det næste niveau. Gør dine mejsler, plane strygejern og knive virkelig knivskarpe. På læderstroppen er den ene side er ruskindskind og den anden glat fuldkornslæder. Stropping er den sidste del af processen for at opnå en virkelig skarp kant. Stropping har altid været måden at afslutte en knivhøvel-barbermaskine på; af en god grund. Slagtyper fjerner alle mikrobor og polerer afskærmningen og bagsiden af ​​bladet.

Connell of York hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af produkter fra Connell of York. Connell of York tilbyder sine læderstropper i høj kvalitet, så dine knive, jern og klinger holdes helt skarpt til brug. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Co-Matic eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Læs mere
Læs mindre