Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
DeWalt

Elværktøj fra Dewalt

Dewalt er et ikonisk brand, som rigtig mange gør det selv-mennesker nok allerede kender. Firmaet besidder en lang og stolt historie indenfor produktion og udvikling af kraftfuldt værktøj til både professionelle og glade amatører.

Dewalt er kendt for sin styrke, pålidelighed og præcision. Det gør mærket til et yndet valg, når danske værktøjs-entusiaster skal købe nyt grej. Derfor har vi hos Dorch & Danola også prioriteret at have et bredt udvalg af deres fremragende værktøj.

I det store udvalg kan du finde en masse forskelligt værktøj, og herunder kan du både finde akku-værktøj eller værktøj med ledning. Således er der noget for enhver smag, og vi håber derfor, at du kan finde lige det, som du søger.

 

Dewalts historie

I løbet af de sidste knap 100 år har Dewalt tilegnet sig et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfuldt elværktøj og akku-værktøj. I 1923 opfandt Raymond Dewalt radialarmssaven, der i årtier fortsatte med at sætte standarden for kvalitet og holdbarhed.

Det var starten på Dewalts længerevarende gode ry blandt den professionelle håndværker og gør det selv-folket. Stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig - dette blev Dewalts varemærke.

Dewalt formår på fornemmeste vis altid at være forkant med den nyeste teknologi. Således er de altid blandt de førende brands, når det kommer til produktudvikling, hvilket også har været med til at manifestere dem som et af de foretrukne brands for både private og professionelle. 

Al værktøjet fra Dewalt kommer i de efterhånden ikoniske gul/sorte farver, som er blevet kendetegnet for Dewalts forskellige produkter.

 

Værktøj i høj kvalitet til både professionelle og gør det selv-personer

Værktøjet fra Dewalt er så fleksibelt, at det både kan bruges af professionelle håndværkere, ligesom det sagtens kan bruges af den private handyman, som roder med opsættelse af et skab eller et spejl i hjemmet.

Værktøjet er nemlig lavet med fokus på både sikkerhed og komfort, hvilket betyder, at uanset dit handyman-niveau vil værktøjet være relativt nemt at gå til og bruge, samtidig med at sikkerheden er helt i top.

Eksempelvis har de deres Perform & Protect-system, hvori der er udviklet en funktion, som gør, at værktøjet har meget sværere ved at køre fast, hvilket øger sikkerheden og mindsker risikoen for personskader.

 

Dewalt - Til enhver situation

Noget af det fantastiske ved Dewalt er, at næsten uanset hvilken udfordring du står overfor som handyman, kan du finde værktøj fra Dewalt til at løse problemet. Hvis du f.eks. skal i gang med at save, har du allerede flere forskellige muligheder. Du kan nemlig både finde geringssave, bajonetsave, kædesave, rundsave, dyksave, stiksave og kombisave.

 

De mange muligheder er karakteristisk for Dewalt. Næsten uanset hvad du skal i gang med, vil værktøj fra Dewalt løse opgaven glimrende og lette dine arbejdsbyrde.

 

Bredt udvalg af Dewalt værktøj

Gennem en lang erfaring og superb produktudvikling er egenskaber som kraftfuldhed, præcision og pålidelighed blevet indarbejdet i ethvert produkt af Dewalts brede sortiment af værktøj, elværktøj, akku-værktøj, tilbehør og andre Dewalt-sæt.

Professionelle håndværkere og gør det selv-folket har taget Dewalt værktøj til sig i stor stil. Og det har været med til at gøre Dewalt til et hurtigvoksende mærke af elværktøj, akku-værktøj og værktøjssæt.

 

Derfor er vi også glade for - og stolte af - at kunne præsentere et bredt udvalg af værktøj fra Dewalt.

Vi lagerfører nogle af Dewalts produkter, ligesom vi løbende udvikler vort sortiment, så det matcher vore kunders behov. Vi reparerer desuden Dewalt elværktøj på vores eget serviceværksted, samt sælger reservedele til Dewalt elværktøj.

 

Skal jeg vælge akku- eller lednings-værktøj fra Dewalt?

Når du køber værktøj fra Dewalt, skal du beslutte dig for, hvorvidt du ønsker akku-værktøj eller elværktøj med ledning. Uanset om du vælger akku-værktøj fra Dewalt, eller om du hellere vil have elværktøj med ledning, kan du selvfølgelig være sikker på den høje kvalitet, robusthed og stabilitet, som alt værktøj fra Dewalt besidder.

 

Om du skal vælge det mere fleksible akku-værktøj med batteri, eller om du foretrækker den mere pålidelige variant med ledning, afhænger meget af præferencer samt hvilken type opgaver du oftest vil skulle bruge værktøjet fra Dewalt til.

 

Med akku-værktøj får du stor fleksibilitet og bevægelsesfrihed, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt ledningen er lang nok. Omvendt vil elværktøj med ledning give dig en sikkerhed i, at batteriet ikke løber tør, lige mens du er i gang med en større opgave, ligesom du også er garanteret, at du kan få samme høje ydeevne gennem hele arbejdsopgaven.

 

Overvej derfor, hvordan du oftest vil bruge værktøjet fra Dewalt. På den måde kan du finde ud af, om akku-værktøj eller elværktøj med ledning er det, der passer bedst til dig og dine behov.

 

Levering lige til døren

Når du har bestemt dig for, hvilket værktøj fra Dewalt du skal bruge, og om det skal være akku-værktøj eller elværktøj med ledning, sørger vi for at leveringen, så din ventetid bliver kortest mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

 

Udover værktøj fra Dewalt forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Sydvesta og KGK

 

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.