DuraGrit til seriøst træarbejde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

DuraGrit - Kvalitetsprodukter i hårdmetal

DuraGrit er ikke bare værktøj. Det er værktøj i højeste kvalitet til dig, der sætter pris på godt værktøj. Med DuraGrits produkter kan du slibe og skære dine materialer og emner uden problemer og til perfektion. De mange forskellige slags værktøj giver dig muligheden for at vælge lige netop det, du har brug for. Deres værktøj kan bruges på materialer som: blødt træ, fiberglas, MFD, PVC, laminat, kobber, mursten og mange andre materialer.

DuraGrit til dit træarbejde

Hvad DuraGrit især sætter fokus på er at tilbyde deres kunder de bedste løsninger til træarbejde. Hvad end der er tale om små slibe-karbider til dine træprodukter eller større træslibningsplader, så har DuraGrit helt sikkert noget, der passer til lige netop dit behov. Hvad der ellers kendetegner DuraGrits produkter er lang holdbarhed. Med deres produkter kan du arbejde og arbejde og arbejde lige så længe, du vil. Hvad med for eksempel en slibeblok? Den holder 100x længere end almindeligt sandpapir. Det kan altså betale sig at vælge kvalitetsværktøj fra DuraGrit over andet værktøj.

Skab flotte træresultater

Elsker du at skabe nye, spændende projekter med træ? Så er DuraGrits produkter formentlig noget for dig. DuraGrit producerer nemlig alt i skære- og slibeværktøj til træarbejde. Til de små projekter er slibeværktøjet, der kan monteres på skruemaksiner, ideelt, når de helt små detaljer skal træde frem. Er du mere til de store projekter eller renoveringer af materialer? Så er en slibedisc formentlig mere det, der falder i din smag, når det kommer til værktøj. Det har DuraGrit selvfølgelig også i deres sortiment.

Læs mere
Læs mindre