Facebook Pixel

Kvalitets madkasse fra Festool

Super praktisk og organic madkasse fra Festool, er den perfekte følgesvend til frokostpausen og til mad på farten.

Festool madkasse BOX-LCH FT1 S

Kvalitets madkasse fra Festool

Super praktisk og organic madkasse fra Festool, er den perfekte følgesvend til frokostpausen og til mad på farten.

Varenummer (SKU): 576980
lagervare
51,00 kr. 40,80 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool kvalitets madkasse - Organic - Str. S

Praktisk madkasse med klemmelukning fra Festool. Høj kvalitet og masser af opbevaringsplads til brød, frugt, grøntsager, ...


Madpakke med klemmelukning

Super praktisk og organic madkasse fra Festool, er den perfekte følgesvend til frokostpausen og til mad på farten. For eksempel kan brød og frugt transporteres praktisk talt i den. Takket være en klemmelukning er madkassen lukket og kan let åbnes igen med en hånd. Festool madkassen BOX-LCH FT1 fås i forskellige størrelser. Specielt smart: To madkasser af størrelse "S" kan stå ved siden af hinanden i en "L" madkasse. Dette gør det nemt at adskille forskellige fødevarer og pakke dem praktisk i en kasse. Festool madkassen er den perfekte følgesvend til byggepladsen, værkstedet, arbejde, ungernes madpakke, picnic, vandreture eller rejser.


Lavet af genanvendeligt materiale

Festool madkassen er lavet af Koziols nye organiske materiale baseret på naturlig cellulose: miljøvenlig, fødevaresikker, smagløs, 100% genanvendelig og absolut giftfri, intet formaldehyd eller BPA. Madkassen har en ekstrem lang levetid, robust og selvfølgelig opvaskemaskine sikker. Produktionen af frokostkassen foregår i Tyskland, hvilket fremmer en aktiv reduktion af CO² gennem korte transportruter og brugen af grøn elektricitet.


For nem rengøring kan den robuste madpakke simpelthen placeres i opvaskemaskinen. 


Dine fordele Festool madkasse BOX-LCH FT1 S

– Ideel til frokostpausen og til mad på farten

– Alle madkasser har en praktisk lås

– Miljøvenligt, Organisk

– Fødevaresikker

– Opvaskemaskine sikker, BPA fri, melamin fri


Teknisk data

Mål (LxBxH): 151 x 108 x 60 mm 

Farve: Blå med Festool logo

100% genanvendelig

Made in Germany


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576980

Festool madkasse BOX-LCH FT1 S

51.00 DKK