Facebook Pixel

Festool rundsaven HKC 55 med kap-geringsskinnen FSK giver dig en kap-/geringssav på frihånd. Når du f.eks. bygger terrasser til dine kunder, spare HKC’en dig for masser af tid, da du kapper brædderne direkte fra pallen i stedet for at bære dem hen til saven.

Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER OG LADER.

Festool Akku rundsav HKC 55 EB-Basic i Systainer3

Festool rundsaven HKC 55 med kap-geringsskinnen FSK giver dig en kap-/geringssav på frihånd. Når du f.eks. bygger terrasser til dine kunder, spare HKC’en dig for masser af tid, da du kapper brædderne direkte fra pallen i stedet for at bære dem hen til saven.

Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER OG LADER.

Varenummer (SKU): 576163
lagervare
3.395,00 kr. 2.716,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Festool HKC 55 - Standardværktøjet på enhver byggeplads
Hvad enten du arbejder på taget eller på jorden, laver ensartede vinkelsnit, bruger kap-/geringsskinnerne FSK eller føringsskinnerne FS eller laver præcise geringssnit, så viser Festool akku rundsaven HKC 55, hvad moderne rundsave kan præstere i dag. Og det viser den ved hvert eneste snit. Med dens alsidighed, fleksible anvendelsesmuligheder og maksimale præcision. Hver dag på ny.

Festool akku rundsav HKC 55 med kap-/geringsskinnen FSK tager fx tagbyggeriet til et nyt niveau. Den er hurtig, præcis og leverer flotte resultater uden stikkontakter og ledninger. Den har en mobilitet og uafhængighed grundet et effektivt 18V litium-ion-batteri og kobbelbare kap-/geringsskinner. Rundsaven indeholder en børsteløs EC-TEC motor kombineret med litium-ion-batterier til maksimal skæreydelse. 

I forbindelse med kapskinne giver rundsaven en hurtig, præcis og mobil udførelse af kapsnit. Den giver en sikker og bekvem håndtering grundet snitdybdeindstilling med dykfunktion, pendulkappefjernbetjening og føringskile. Vinkelindstilling med central klemning fra 0° til 50°.  Sikker og helt lige savning på føringsskinnen.

Styrker og fordele
  • Mobilitet og uafhængighed pga. effektivt 18 V litium-ion-batteri og kobbelbare kap-/geringsskinner.
  • Kulfri EC-TEC motor kombineret med litium-ion-batterier giver maksimal skæreydelse.
  • I forbindelse med kapskinne: hurtig, præcis og mobil udførelse af kapsnit.
  • Sikker og bekvem håndtering pga. snitdybdeindstilling med dykfunktion, pendulkappefjernbetjening og føringskile.
  • Vinkelindstilling med central klemning fra 0° til 50°.
  • Sikker og helt lige savning på føringsskinnen.

Hovedanvendelser
Langs- og tværgående snit indtil 55 mm materialetykkelse
Ideel til mobil brug på byggepladsen
Afkortning af taglægter
Savning af forskallingsbrædder/forskalling
Savning af brædder
Tilskæring af plademateriale

Leveringsomfang
uden batteri
uden batterilader
HW standard-savklinge W18
unbrakonøgle 5 mm
lev. i SYSTAINER SYS3 M 337

Tekniske data
Batterispænding: 18 V
Driftstype: Batteri
Omdrejningstal i tomgang: 4 500 min⁻¹
Savklinge-Ø: 160,00 mm
Vinkelområde: 0 - 50 °
Skæredybde ved 0°; 90°: 0 - 55 mm
Skæredybde ved 45°/50°: 42/38 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø: 27/36 mm
Batterikapacitet: 5,20 Ah
Vægt med batteri: 4,10 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576163

Festool Akku rundsav HKC 55 EB-Basic i Systainer3

3,395.00 DKK