Facebook Pixel

Lav vægt. Nøjagtigt placerede skruer.

Festool DWC 18 er specialisten til gipsarbejde. Magasinforsatsen til båndskruer gør, at du har den ene hånd helt fri, for eksempel til fastpresning af gipsplader eller arbejde i loftet.


Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER og LADER.

Festool Akku gipspladeskruemaskine DWC 18-2500 Basic i Systainer3

Lav vægt. Nøjagtigt placerede skruer.

Festool DWC 18 er specialisten til gipsarbejde. Magasinforsatsen til båndskruer gør, at du har den ene hånd helt fri, for eksempel til fastpresning af gipsplader eller arbejde i loftet.


Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER og LADER.

Varenummer (SKU): 576497
lagervare
3.195,00 kr. 2.556,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Undersænkning af skruer på stribe: Specialisten inden for gipsarbejde
Festool akku Gipsskruemaskine DURADRIVE DWC 18-2500 Li Basic er præcis, slitagefri elektronisk frakobling af hensyn til præcis iskruningsdybde og lang levetid.
Energisparefunktion start/stop efter ønske uden aktivering af hovedafbryderen.
Festool skrueautomat er slidstærk, kulfri EC-motor af hensyn til en enorm virkningsgrad og en maksimal levetid.
Mulighed for hurtigt skift til magasinforsats uden brug af værktøj.
Li-HighPower til endnu højere skruekapacitet pr. batteriopladning.


Styrker og fordele

  • Robust og udholdende: kulfri, vedligeholdelsesfri EC-motor med lang levetid, enorm virkningsgrad og maksimal udholdenhed.
  • Hurtighed ved serieskruning: mulighed for hurtigt skift af magasinforsatsen uden brug af værktøj – til forarbejdning af båndskruer.
  • Energibesparende start/stop-funktion: Motoren arbejder kun, når den skal bruges.
  • Præcist arbejde: slitagefri, elektronisk frakobling af hensyn til præcis iskruningsdybde.
  • Individuel batterikraft: Til maksimal lethed ved kortere indsatser og mindre krævende opgaver med 3,1 Ah Compact-batteriet. Eller til fuld kraft og udholdenhed med 4,0 Ah Li-HighPower Compact-batteriet (kraftfuldt nok til enhver opgave og alligevel 20 % lettere og 50 % mere kompakt end et 5,2 Ah-standardbatteri). Eller anvend eksisterende batterier med Basic-varianten, eller vælg dit yndlingsbatteri særskilt dertil.
  • Fås i to varianter: DWC 18-2500 med optimalt drejningsmoment til fastskruning af gipsfiber- og træplader. DWC 18-4500 med maksimale omdrejningstal til serieskruninger på rekordtid – optimalt egnet til gipskarton.

  • Ekstremt holdbare: Uanset hvilket batteri du kombinerer Basic-versionen med, vil det have en meget lang levetid takket være battericellerne af højeste kvalitet. Og selvfølgelig komplet omfattet af Festool SERVICE. Inklusive vores gratis originale service. Hurtigt, grundigt og  absolut enestående også for batterier og batteriladere: gratis i de første tre år. (Garantibetingelser, se www.festool.dk/service).

Hovedanvendelser
Den batteridrevne Festool gipsskruemaskine DURADRIVE er specialist til det klassiske gipsarbejde samt til spånplader og OSB-plader.
Festool DWC 18-2500 med optimalt drejningsmoment til fastskruning af gipsfiber- og træplader (op til en skruediameter på 5 mm).
Fastgørelse af gipsplader og træplader på underliggende metal- og trækonstruktioner.

Leveringsomfang:

- magasinforsats
- dybdeanslag
- stilladskrog
- magnetbitholder
- 2 x bit PH2 lang
- bit PH 2
- bælteclips
- lev. i Systainer SYS3 M 187


Tekniske data:
- Batterispænding: 18 V
- Omdrejningstal (ubelastet): 0-2500 min-1
- Drejningsmoment hård/blød: 18/7 Nm
- Værktøjsholder: 1/4"
 -Vægt med dybdeanslag: 1,9 kg
 -Vægt med magasinforsats: 2,1 kg

 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576497

Festool Akku gipspladeskruemaskine DWC 18-2500 Basic i Systainer3

3,195.00 DKK

Anbefalede produkter