Facebook Pixel

Festool Energi-Set SYS3 ENG 18V 2x4,0/TCL6 er et batterisæt til alle opgaver og Festool's 18V maskiner (undtagen akku slibemaskiner) – når der er fokus på kompakthed og lethed. Hurtig opladning, godt pakket og lige til at tage med. 


Festool Energi-Set SYS3 ENG 18V 2x4,0/TCL6

Festool Energi-Set SYS3 ENG 18V 2x4,0/TCL6 er et batterisæt til alle opgaver og Festool's 18V maskiner (undtagen akku slibemaskiner) – når der er fokus på kompakthed og lethed. Hurtig opladning, godt pakket og lige til at tage med. 


Varenummer (SKU): 576811
Fjernlager
2.095,00 kr. 1.676,00 kr.
Beskrivelse
Hold styr på dine batterier og opladere med det smarte Festool energisæt 
To batterier. En oplader. I en Systainer3. Festools praktiske energisæt til dit værktøj. Passer til alle Festools 18 V-maskiner. Festool energisættet sørger for, at du altid har den batterikraft ved hånden, du har brug for. Sættet ligger godt beskyttet i Systainer³ med plads til to batterier mere og en ekstra batterilader – og er selvfølgelig kompatibelt med hele Festool systainer-systemet og kan integreres i Bott-bilindretningen.

Energi Godt pakket: To batterier. En batterilader. Leveret i Systainer³
Festool energisættet er det ideelle supplement til Festool Basic-varianterne eller kan anvendes som ekstra batterier på værkstedet og byggepladsen. Fås i forskellige udførelser – alt efter anvendelsesformål og energiforbrug. Festool energisættet sørger for, at du altid har den batterikraft ved hånden, som du har brug for. Batterisættet ligger godt beskyttet i Systainer³ med tilstrækkelig plads til fire batterier og to batteriladere. Ligger selvfølgelig perfekt i Systainer³ og er selvfølgelig kompatibelt med hele Festool systainer-systemet og kan integreres i bott bilindretningen.

Styrker og fordele
  • Ideelt supplement: Takket være Li-HighPower celleteknologi er Li-HighPower cellebatterierne kraftige nok til enhver opgave og kompatible med alle Festool akku-produkter (til maskiner med stort effektbehov, f.eks. akku vinkelsliber AGC 18 og akku frihåndsskæremaskine DSC-AGC 18 FH anbefaler vi energisættet 576810 med batterierne BP 18 med 5,2 Ah.).
  • Arbejd uden at blive træt: De medfølgende Li-HighPower Compact-batterier er med en vægt på under 600 gram 20 % lettere og 50 % mindre end et 5,2 Ah standardbatteri.
  • Den bedste løsning ligger i systemet: Systainerne³ er kompatible med hinanden og kan forbindes med alle tidligere Systainer-generationer, støvsugere og meget andet systemtilbehør.
  • Hurtigt opladet: Hurtig klar til brug igen takket være batteriladeren TCL 6. LED-indikatoren holder dig ajour med den resterende opladningstid og ladestatus.
  • Udsugning starter automatisk: Bluetooth® batterierne starter automatisk den tilsluttede støvsuger, når der tændes for værktøjet.
  • Ideelt supplement: Takket være Li-HighPower celleteknologi er Li-HighPower cellebatterierne kraftige nok til enhver opgave og kompatible med alle Festool akku-produkter.
  • Godt beskyttet: Pakket i Festool Systainer³ med tilstrækkelig plads til to batterier mere og en ekstra batterilader.
  • Mobil: Pakket i Festool Systainer³ kan energisættet integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen.

Hovedanvendelser
Energiforsyning af batteriprodukter
Til alle opgaver og Festool 18V maskiner (undtagen akku slibemaskiner) – når der er fokus på kompakthed og lethed.
Supplerer Festool Basic-varianterne eller anvendes som ekstra batterier på værkstedet.

Leveringsomfang:
2 x batteri BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
batterilader TCL 6
lev. i Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Kapacitet 4,0Ah 
Spænding 18V
Ladestrøm 6,0A
Indgangsspænding 220 - 240V
Vægt 4,3kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576811

Festool Energi-Set SYS3 ENG 18V 2x4,0/TCL6

2,095.00 DKK