Facebook Pixel
Bemærk kan kun anvendes sammen med Festool IAS 2/IAS 3 tilslutningssysteme.
Festool Trykluft-excentersliber LEX 3 150/7
Bemærk kan kun anvendes sammen med Festool IAS 2/IAS 3 tilslutningssysteme.
Varenummer (SKU): 575077
Fjernlager
5.995,00 kr. 4.796,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Standser vibrationer. Øger effektiviteten

Stopper vibrationer, forøger effektiviteten. Med 7 mm slibebevægelse sørger Festool trykluft excentersliberen LEX 3 150/7 for en høj slibeeffekt på meget kort tid, fx ved grovslibning af plane flader og af spartelmasse i en 4-trins slibeproces. Herved bruger den mindre trykluft end nogen anden i sin klasse – op til 30 % mindre. Med en vægt på kun 1 kg, minimale vibrationsværdier, behageligt svag arbejdsstøj, robust og holdbar motor samt et ekstremt lavt trykluftforbrug er den velegnet både til automotive-anvendelser og til køkken- og møbelfremstilling – ved mellemslibning af træ, maling og lak samt ved forslibning af mineralske materialer.


Styrker og fordele

  • Lavt trykluftforbrug giver høje omkostningsbesparelser
  • Lave vibrationsværdier og behageligt støjniveau skåner helbredet
  • Meget robust konstruktion sikrer en lang levetid, et lavt servicebehov og sparer omkostninger
  • Kombination med IAS 3 light-slange forenkler den permanente udsugning, giver optimale arbejdsresultater og skåner helbredet
  • Førsteklasses FUSION-TEC bagskive med MULTI-JETSTREAM-princip giver optimal udsugning, reducerer behovet for efterbearbejdning og sparer omkostninger
  • Kraftig 7 mm slibebevægelse giver en høj slibeeffekt, hurtige arbejdsresultater og sparer tid
  • Skivebremse forhindrer, at der opstår slibefejl, når maskinen sættes på arbejdsemnet. Det reducerer behovet for efterbearbejdning og sparer omkostninger

Hovedanvendelser

  • Grovslibning af plane overflader
  • Hurtigere grovslibning af spartel, f.eks. i forbindelse med 4-trins-slibesystemet
  • Til blankslibning af lakerede flader
  • Grovslibning af træ, maling og lak

  • bemærk: kan kun anvendes sammen med IAS 2/IAS 3-tilslutningssystemet

Leveringsomfang
StickFix bagskive Ø 150 mm FUSION-TEC (normal HT), betjeningsværktøj, lev. i karton

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 575077

Festool Trykluft-excentersliber LEX 3 150/7

5,995.00 DKK

Anbefalede produkter