Flexcut værktøj til træarbejde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Flexcut professionelt værktøj til træarbejde

Træarbejde har vundet indpas hos mange indenfor de sidste årtier. Selvom professionen selv er mange tusinde år gammelt, har det for mange tændt en gnist indenfor hobbyarbejde og endda professionelt erhverv. Den udvikling har Flexcut kunne følge i deres profuktion af værktøj til træarbejde. De har nemlig været på markedet siden 1986, hvor de var kendt under et andet navn. I 1992 begyndt Felxcut at producere en ny slags værktøj til træarbejde, som skulle følge med udviklingen og passe til behovet hos træarbejderen.

Værktøj i den bedste kvalitet hos

Flexcut Selvom disciplinen med træarbejde har eksisteret i mange, mange år, har værktøjet egentlig ikke ændret sig meget. Dog er det blevet meget mere brugervenligt, holdbart og effektivt. Det gælder i hvert for det værktøj, som Flexcut forhandler. De arbejder på hele tiden at tænke innovativt og give deres kunder nye, spændende produkter. De har for eksempel introduceret deres nye kollektion med foldeknive til træarbejde, nye, specielle knive, slibeprodukter og mikroværktøj. Når du køber værktøj fra Flexcut, køber du god kvalitet og lang holdbarhed.

Alt i værktøj til træarbejde hos Dorch & Danola

Har du brug for rådgivning i forhold til, hvilke produkter du skal købe til dit arsenal af værktøj? Så er vi de helt rigtige at spørge. I vores butik har vi en hel afdeling til træarbejde, og vi ved en masse om, hvilke produkter der er ideele til hvilken slags arbejde. Du skal altså ikke tøve med at ringe til os eller skrive en mail og få vejledning til dit næste køb. Du fanger os på tlf.: 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre