GemRed - Målinger med kvalitet

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få præcise målinger med GemRed

Hvis du er på udkig efter værktøj, der kan hjælpe dig med at måle og være helt præcis, mens du gør det, så har GemRed helt sikkert noget, du kan bruge. GemRed har nemlig siden 2015 produceret værktøj til den seriøse håndværker, der går op i at gøre sit arbejde helt præcist. Det kan du med GemReds måleværktøj, der tæller mange forskellige slags maskiner til måling. Det er blandt andet almindelige linealer med digital måler, vatterpas, smarte målebokse og meget mere.

Gør målingen helt præcis med GemRed

Kan du huske i folkeskolen, da du skulle tegne en streg med hjælpe fra en lineal? Gik det ikke helt så godt, som det måske kunne have gjort? Og synes du måske stadig, at det er et besværligt redskab til måling? Så har GemRed løsningen. Alle deres målere er nemlig udstyret med en elektronisk måler, som aflæser din måling for dig. Her finder du også produkter, der er perfekte til at måle vinkler eller som kan bidrage til at gøre din skæring helt præcis. Med deres dybdemåler i sortimentet kan du altså måle alt, hvad du tænkeligt kunne få behov for.

Vi sætter pris på lige målinger

Hos Dorch & Danola ved vi selv, hvor irriterende det er med besværligt måleværktøj. Derfor er vi glade for, at have GemRed som en del af vores sortiment. Så er du nemlig sikker på at have de bedste forudsætninger for korrekte målinger. Har du brug for vejledning til det rigtige produkt, eller har du spørgsmål om, hvad der passer bedst til dig? Så kontakt os på telefonen 66 15 50 40 eller vores mail info@dorchdanola.dk og så svarer vi hurtigst muligt.

Læs mere
Læs mindre