Hitachi elværktøj - robust og kraftfuld værktøj i god kvalitet

1 vare(r)

pr. side

Hitachi Power Tools er en førende leverandør af el-værktøj, akku maskiner, trykluftværktøj, håndværktøj og skruer. Vores produkter distribueres gennem de førende forhandlere og er tilgængelig i hele verden. Produktprogrammet er designet til den professionelle bruger og kvalitetsniveauet er den samme. Vi er sikker på at du vil være tilfreds, hvis du vælger et produkt fra Hitachi Power Tools.

Hitachi Power Tools producere fx el-værktøj, akku maskiner, trykluftværktøj (Sømpistoler, dykkerpistoler & kompressorer), lasere og tilbehør.

Dorch & Danola A/S lagerfører nogle af Hitachi's produkter, vi udvikler løbende vort sortiment, så det matcher vore kunders behov.

Vi reparerer Hitachi maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Hitachi maskiner.


Dorch & Danola har altid et bredt udvalg af elværktøj fra Hitachi.

Vi lagerfører en del af Hitachi store program af elværktøj, maskiner og noget af Hitachi værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Hitachi, så det matcher vore kunders behov.

Vi har nogle af de skarpeste priser på Hitachi maskiner og en hurtig levering.

Vi reparerer Hitachi elværktøj og maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Hitachi elvæktøj og maskiner.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Hitachi info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Hitachi elværktøj til gode priser herunder.
Læs mere
Læs mindre