Facebook Pixel

Batteriadapter til Bosch 18V batterier, så de passer i Knottec 808 limpistol. Kan også bruges mellem Bosch-batterier og Ryobi 18V ONE+ akku værktøj.

Bosch-batteri og limpistol er IKKE inkluderet

Knottec adapter til Bosch 18V batteri

Batteriadapter til Bosch 18V batterier, så de passer i Knottec 808 limpistol. Kan også bruges mellem Bosch-batterier og Ryobi 18V ONE+ akku værktøj.

Bosch-batteri og limpistol er IKKE inkluderet

Varenummer (SKU): KT-10051
Fjernlager
198,00 kr. 158,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Brug din egen batterisamling til akku limpistolen 808 fra Knottec med en batteri-adapter - en Badapter. Kan også bruges mellem Bosch-batterier og Ryobi 18V ONE+ akkuværktøj.

Badapter til Bosch 18V batterier er den perfekte tilføjelse til din samling af elværktøj. Den er omkostningseffektiv, enkel og nem at montere,

Hurtig og nem at montere

Badapterne er klar på få sekunder, og er designet og produceret i Storbritannien for at sikre gennemført kvalitet, når det kommer til perfekt tilpasning mellem Boschs batterier og Ryobis omfattende udvalg af elværktøj.

Slidsikker og robust konstruktion

Badapteren er lavet ved hjælp af materialer af høj kvalitet og konstrueret ved hjælp af førende teknologi i Storbritannien. Badapteren til Bosch og Ryobi udkonkurrerer konkurrerende produkter - og er blevet grundigt testet for brudmodstand og generel slitage.

Ingen bevægelige dele for øget pålidelighed

Udvalget af Badaptor-batteriadaptere er omhyggeligt designet til ikke at have nogen bevægelige dele, hvilket betyder, at de ikke svigter dig, når det betyder mest. Der er blevet lagt vægt på at sikre en tæt pasform mellem Bosch-batteriet og limpistolen.

Bosch-batteri og limpistol er IKKE inkluderet

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: KT-10051

Knottec adapter til Bosch 18V batteri

198.00 DKK