Lie-Nielsen træværktøj med øje for kvalitet

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lie-Nielsen – Kvalitetsværktøj til træarbejderen

Lie-Nielsen Toolworks har ét mål. De vil skabe og designe smukke og holdbare værktøjer til træarbejde. Siden 1981 har de lagt mange kræfter i at producere og skabe værktøj i topkvalitet og gøre disciplinen med træarbejde tilgængelig for den enkelte. En af hovedpointerne for Lie-Nielsen er nemlig at skabe værktøj som alle har råd til og adgang til. Og nu kan du i Danmark være en af de heldige, der får fingrene i det flotte værktøj fra Lie-Nielsen.

I dag har Lie-Nielsen et produktsortiment, der tæller mere end 100 slags produkter. Det er blandt andet ting som save, bugthøvle, mejsler og meget mere. Brandet arbejder hele tiden på at forbedre deres produkter og videreudvikle deres design. Derfor finder de hele tiden nye materialer, så de kan give dig den bedste kvalitet og kraft. Derfor kan de garantere, at deres produkter virker lige så godt, som de ser ud.

Et mærke med fokus på godt håndværk

Det, Lie-Nielsen lægger allermest vægt på, er godt håndværk og høj kvalitet i deres produkter. Alle deres værktøjer er lavet af materialer i højeste kvalitet. Materialer, der før har været alt for dyre, men som Lie-Nielsen har fundet en måde at udnytte på. Hos Lie-Nielsen bruger de duktilt jern til deres produkter. Fordelene ved denne slags jern er, at den absorberer stød, har mindre tendens til at revne og kan klare at blive tabt. 

Desuden er Lie-Nielsens værktøj udstyret med et stålblad, der er tykkere end dem, du finder hos andre producenter. Det sikrer et solidt cut og minimal vibration. Og så er deres produkter samtidig udarbejdet i den bedste trækvalitet på markedet. Hvert stykket værktøj bliver kælet om og færdiggjort med øje for detaljen og det lækre finish.

Få råd til det rigtige valg

Vi ved, at det kan være svært at blive klog på alle de mange stykker værktøj, du finder hos Dorch & Danola. De er alle gode bud på, hvad du kan bruge i dit værksted. Ikke desto mindre adskiller de sig fra hinanden. Og det ved vi alt om. Er du i tvivl om, lige præcis hvilket drejejern du skal vælge? Kontakt os på telefon 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk, så kan vi sammen finde ud af, hvad der passer til dine behov.

Læs mere
Læs mindre