Luna vinkel møtrikspænder 3/8" Kort model

Luna vinkel møtrikspænder 3/8

Luna
Begrænset antal
-64%
Varenummer:
207330200

På lager

Pris: 1.969,00 DKK

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: 699,00 DKK Ekskl. moms: 559,20 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Luna vinkel møtrikspænder med ergonomisk håndtag der isolerer mod kold luft og vibrationer. Luftudløb gennem håndtaget bort fra brugeren. 360° indstilleligt luftindtag. Reversibel. Meget anvendelig på snæver plads. Indbygget aftrækker for mest komfortable greb. Udformet til professionelt værkstedsarbejde. Af stål med planetgear. Kugleformet firkantet topnøglefatning for hurtig påsætning af krafttoppe.

Velegnet til trange pladsforhold, til professionelt værkstedsarbejde.


 Art.nr.
 20733-0200
 Leverandørens art.nr. ARS 3/8"
 Luftforbrug 100% intensitet 420 l/min
 Vibration (ISO 28927) 2.32 m/s^2
 Lydniveau 89,1 dB (A)
 Tilslutningsgevind 3/8 G(R)
 Omdrejningstal 250 r/min
 Topfatning   3/8 tomme
 Drejningsmonent, maks. 34 Nm
 Boltkapacitet, maks M 10
 Længde 165 mm
 Vægt 0,53 kg

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*207330200*