MetalSpur til sikker fastgørelse

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fastgørelse med øje for kvalitet

Skal du have monteret, skruet eller på anden vis sammensat noget? Så har MetalSpur løsningen. Med det stilrene design og de fine pakker i gode størrelser får du god mulighed for at komme godt i mål med dine projekter, renoveringer eller arbejde. Her finder du alt i skruer, bolte, spændeskiver, møtrikker og så videre. Alle produkterne kommer i mange forskellige modeller og størrelser, så du kan være helt sikker på at finde en skrue, møtrik eller bolt, der passer til dit behov.

MetalSpur-produkterne kommer i de fine små æsker, der er værd at samle på. Her har du nem opbevaring af dine produkter, og du slipper for at skulle rode i en stor blandet kasse med skruer, møtrikker og bolte for at finde lige den ene ting, du skal bruge. Du kan også vælge at købe en værktøjskasse, der indeholder en opdelt blanding af disse produkter. Så har du det hele adskilt og samlet på en og samme tid.

En stærk producent bag mærket

Bag MetalSpur ligger en lang tradition af erfaring med værktøj. MetalSpur er nemlig ikke et uafhænigt mærke. Det er et mærke, der er skabt og ejet af Axminster Tools. Axminster er kendt for deres stærke værktøj, høje kvalitet og lange tradition. De har mere end 45 års erfaring i værktøjs-industrien og har opbygget sig et stort arsenal af produkter til den kvalitetsbevidste køber. Deres varesortiment består af mere end 17.000 produkter og en lang række mærker, der ejes og styres af dem.

Axminster har længe været kendt for et stort udvalg af produkter indenfor værktøj, maskiner, tilbehør og meget mere. Hvad der definerer Axminster som virksomhed og brand er innivative løsninger, konkurrencedygtige priser og konstant fokus på at forbedre sig. Det er derfor kun til din fordel, at MetalSpur hører ind under Axminster. Så er du nemlig sikret altid god kvalitet og proukter, der lever op til de høje standarder, du har.

Et stort udvalg hos Dorch & Danola

Det kan være svært at vælge mellem de mange produkter, du finder på siden. MetalSpur er dog et rigtig godt bud på møtrikker, skruer, bolte osv. i høj kvalitet, der holder længe. Og kender du Axminster, så ved du jo allerede, hvad du kan forvente. Er du dog alligevel i tvivl om, hvad du skal købe? Så sidder vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe. Du kan fange os på telefon 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre