Microplane file til effektiv træarbejde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Håndfølt slibning med Microplane

Microplane er kendt for at skabe og producere skarpe file til træ- og køkkenarbejde. Men ikke helt almindelige file. Microplanes file er nemlig altid helt skarpe og derfor en drøm at bruge. Almindelige file er produceret i samme metal som resten af produktet. Det betyder, at de hurtigt bliver sløve. Microplane har i stedet valgt at udnytte en kemisk process, der sørger for, at metallet hele tiden er skarpt. Desuden er deres produkter lavet i ekstra skaprt rustfrit stål, som giver længere holdbarhed og endnu skarpere effekt.

Micropalane har mange forskellige produkter til filning af træ. Med en roteringsfil kan du lade filen gøre arbejdet og blot koncentrere dig om at få det rigtige look på dit emne. De håndholdte file giver dig mulighed for at have føling med, hvordan projektet skrider frem hele tiden. De findes i mange forskellige udformninger, der kan skabe mange forskellige look på dine projekter. Her er der rig mulighed for at skabe smukke ting.

File der lever op til forventingerne

Ingen gider sløve file. Om det så gælder madlavning eller træarbejde er sløve file og knive generelt noget af det værste, man kan støde på. Med Mircroplane går filningen hurtigere, kræver mindre styrke og giver mere kontrol. Så er det slut med at skulle lægge for mange kræfter i din slibning og risikere at filen smutter, og du kommer til skade. Og så er filning i hånden altså bare helt unikt. Du kan nemlig skabe lige det udtryk, du vil ved at bruge forskellige file og forskellige teknikker. Så er det bare med at slå sig løs.

Er rivejernet i køkkenet blevet sløvt? Og er du ved at gå ud af dit gode skind, når der skal rives gulerødder? Så er filene her også oplagte til at effektivisere madlavningen og give dig en ekstra god grund til at forkæle dig selv med en ny fil.

Vælg den helt rigtige fil

Microplane har mange forskellige slags file i forskellige former og forskellige effekter. Er du i tvivl om, hvad der vil passe bedst til dit behov? Så er vi altid klar ved telefonen og på mail til at svare på dine spørgsmål. Skriv en mail til os på info@dorchdanola.dk eller kontakt os på 66 15 50 40for at høre mere.

Læs mere
Læs mindre