Miller Dowel - smarte dyvler til træ

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Miller Dowel med smarte løsninger til træarbejde

Er du træt af at ødelægge dine flotte træprodukter med grimme skruer eller søm, der er tydelige i alle samlinger? Nogle gange er det pæneste, der kan samle et stykke træ, nemlig andet træ. Det giver et flot rent look, hvor øjet ikke generes af metal eller andre materialer. Derfor har Miller Dowel udtænkt en løsning til dig, der vil lade træ være træ. Med deres dyvler af træ får du en diskret, men holdbar løsning til at samle dine træprodukter på en elegant måde. 

Miller Dowel dyvler til diskrete samlinger

Miller-dyvlen er en diskret løsning til dig, der arbejder i træ. Men Miller-dyvlen er mere end blot en dyvel, som du kender dem. Her er der nemlig tænkt på hver en lille detalje. Når du køber dyvler hos Miller Dowel, får du alt det udstyr med, som du skal bruge til at benytte dyvlerne. Her følger nemlig et helt specielt bor med, der gør det nemt og enkelte at montere dyvlen. Dyvlen er formet på en helt speciel måde. I stede for den velkendte dyvel, der er samme tykkelse hele vejen igennem, er Miller Dowels dyvel nemlig spids. Hver sektion på dyvlen har en funktion, og tilsammen sikrer udformningen en ekstra holdbar løsning.

Dyvlerne kommer i flere forskellige størrelser og træsorter. Uanset størrelsen på dit projekt kan du altså finde en dyvel, der kan matche dit behov. Og så finder du dyvlerne i forskellige træsorter som rød eg, sort valnød, birk og kirsebærtræ.

Det er en forkert opfattelse, at metalskruer er stærkere. Ofte bruges metal blot fordi, det er nemmere, hurtigere og de fleste har det ved hånden. Dyvlerne af træ fra Miller Dowel giver både styrke, lang holdbarhed, nem fastgørelse og et pænt udseende.

Bliv inspireret hos Dorch & Danola

De smarte dyvler fra Miller Dowel er blot en af de fede løsninger, du finder hos Dorch & Danola. Vi stræber nemlig efter at give dig bedre løsninger til dine projekter, så du kommer helt i mål med dem og stadig er tilfreds. Her på hjemmesiden finder du et stort udvalg af smarte og innovative løsninger til dine projekter. Er det træ, du gerne vil arbejde med? Under vores kategori ”produkter” finder du siden ’alt til trædrejning’. Her kan du finde alverdens smarte produkter til nemme og innovative løsninger.

Læs mere
Læs mindre