Omas med stærkt værktøj til træarbejde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Omas | kvalitetsværktøj til træarbejde

Hvad der beskriver Omas bedst både som virksomhed og i forhold til deres produkter er pålidelighed. Omas har mere end 60 års erfaring i branchen. Her har de brugt deres tid og ressourcer på at lave research, finde på nye, innovative løsninger, afprøvet ny teknologi og meget mere. Det betyder, at Omas i dag kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet, der lever op til de højeste standarder.

 Produkterne fra Omas spænder over en bred vifte af varer med forskellige funktioner. De producerer både klinger, bits, bor, knive, knivblade og meget mere. Her hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af kvalitetsvarer fra Omas, der lever op til de krav, du har til godt værktøj og tilbehør.

Stærke produkter til stærke priser

Elsker du, når du får, hvad du betaler for? Det gør du med Omas og mere til. Selvom priserne er gode, betyder det ikke, at produkterne halter på kvalitet eller udførelse. Du får nemlig både god kvalitet og veludført design med Omas. 

Deres klinger er for eksempel produceret i materialet tungsten carbide, der er ekstra holdbart og giver dig en skarp skæreflade. Så bliver det ikke nemmere at komme godt i mål med dine skæreprojekter. Omas producerer også et stort udvalg af tilbehør til dit træarbejde. De lever selvfølgelig alle sammen op til Omas høje kvalitet.

Få råd til det bedste køb for dig hos Dorch & Danola

Det kan være svært at navigere rundt i de mange gode bud på værktøj og tilbehør, der findes til dig. Omas er dog et godt bud på en producent, der har øje for kvalitet og detalje. Er du i tvivl, er du dog altid meget velkommen til at kontakte os og blive klogere på, hvad der er det rigtige valg for dig. 

Vi sidder klar ved telefonen hverdage mellem 08.00-16.00 og fredage mellem 08.00 og 14.30 på 66 15 50 40 og ellers kan du altid sende en mail på info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre