Facebook Pixel

Giv dit træ et ældre look uden at skulle ryge det med Pre-Aging fra Rubio Monocoat.

Rubio Monocoat Pre-Aging Authentic #6 - 100ml

Giv dit træ et ældre look uden at skulle ryge det med Pre-Aging fra Rubio Monocoat.

Varenummer (SKU): RMC-R001981
Fjernlager
137,00 kr. 109,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Rubio Monocoat Pre-Aging – Ældningseffekt
Rubio Monocoat Pre-Aging er et ikke-reaktivt forbehandlingsmiddel som skaber en ældningseffekt af træoverfladen. Ved brug opstår effektfulde og levende træmønstre, som giver nyt træ et synligt patina-udseende.

Det er meget populært at give sine træoverflader et look, der får træet til at se brugt eller ældre ud. Men det kan blive en lang proces med at ryge eller brænde træet selv. Det findes der heldigvis en løsning på. Rubio Monocoats Pre-Aging er et reaktivt produkt, der kan give dit træ et brændt eller gammelt look helt uden at brænde eller ryge træet.

Rubio Monocoat Pre-Aging er et produkt i højeste kvalitet. De røgfarvede og gråtonede effekter findes i 10 forskellige nuancer og kan blandes indbyrdes. Farvespektret går fra helt lyse nuancer til mørke nuancer. Kombineret med de forskellige farver fra Rubio Monocoat´s Plus 2C-system, kan man opnå mange forskellige farve design muligheder. Rubio Monocoat Pre-Aging er vandbaseret og en meget lysægte behandlingsmetode.

Tekniske egenskaber - Rubio Monocoat Pre-Aging
∙ Fysisk tilstand ved 20 °C: væske.
∙ Farve: Authentic #6
∙ Endeligt kogepunkt [°C]: 100 °C
∙ Densitet [kg/m3]: 0,7 (15 °C)
∙ Flammepunkt [°C]: >100 °C
∙ Forbrug 1 liter = ± 15-20 m2

Opbevaring
Produktet kan opbevares i op til 36 måneder. Opbevares tørt i den originale emballage.



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter
Varenummer: RMC-R001981

Rubio Monocoat Pre-Aging Authentic #6 - 100ml

137.00 DKK

Anbefalede produkter