Vicmarc Bakkesæt VM120/150 med 4 trin

Varenummer:
V00696

På lager

Inkl. moms: 835,00 DKK Ekskl. moms: 668,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Dette bakkesæt med 4 trin er designet af den kendte australske trædrejer og forfatter Richard Raffan. Bakkesættet er genialt til at holde en stort udvalg af tappestørrelser med minimal kæbebevægelse og uden behov for at skifte bakkesæt ved drejning af forskellige emner. Med mange trin i samme bakkesæt kan du nemlig montere mange forskellige størrelse emner i samme bakkesæt. Dette bakkesæt er primært tiltænkt til at dreje skåle, og de er specielt brugbare, når du skal arbejde på flere forskellige skåle på en gang. Bunden af skålen kan drejes ved at holde skålen i kanten uden, at der kommer mærker i træet.

 

Tallene på billede 2 indikerer størrelsen, når bakkerne former en perfekt og komplet cirkel. Spændepatronerne VM120 og VM150 tilbyder cirka 48mm udvidelse udover disse angivne størrelser. Bakkesættet med svalehaleform har en indre svalehalevinkel på 14 grader ved klemning og ydre svalehalevinkel på 10 grader ved udvidelse. De smarte svalehaler gør, at dine emner er sikkert spændt fast på drejebænken. Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 2-5 Kg. DKK 27,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 2-5 Kg. DKK 44,00
Postnord Levering til privatadresse 2-5 Kg. DKK 49,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 2-5 kg. DKK 49,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*V00696*