Facebook Pixel
Wiha Elektrikerhammer til enkelt at fjerne kabelclips og søm samt fastgøre kabler og dyvler. Ideelt til arbejde, hvor pladsen er trang.

Wiha Elektrikerhammer 300g
Wiha Elektrikerhammer til enkelt at fjerne kabelclips og søm samt fastgøre kabler og dyvler. Ideelt til arbejde, hvor pladsen er trang.

Varenummer (SKU): TA-38542071
Fjernlager
462,00 kr. 369,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Wiha Elektrikerhammer med 300 g hammerhoved, i blisterpakning Slagkraftig. Afbalanceret. Smart.


Netop der, hvor pladsen er trang og i hjørner, kan man næsten ikke komme ind med almindelige kuglepenhamre, og man laver ofte grimme spor på fladerne udenom. Sådan er det ikke med elektrikerhammeren fra Wiha: Med sin U-formede slagflade giver den optimal tilgængelighed, hvor pladsen er trang. Derudover kombinerer hammeren ergonomisk håndtering, afbalanceret vægtfordeling og muligheden for at fjerne befæstigelseselementer som f.eks. kabelclips. Med den optimalt afvejede vægtfordeling har den perfekt balance til slag og arbejde, der ikke gør dig træt. Ved hjælp af de flade, lige kløer på hammerhovedet kan du også fjerne kabelclips fra vanskeligt tilgængelige steder og hurtigt og enkelt trække søm ud af væggen. Derudover kan kabler og dyvler fastgøres med hammerskaftets flade ende uden at beskadige væggen. Takket være det skridsikre, ergonomisk formede skaft ligger elektrikerhammeren perfekt i hånden og gør det muligt at holde sikkert fast, når du slår.


  • Flade kløer gør det enkelt at fjerne kabelclips og søm.
  • Perfekt balance takket være optimal vægtfordeling, der giver effektiv håndtering.
  • Perfekt egnet til arbejde, hvor pladsen er trang, ved at kombinere en kantet og en rund form på hovedet.
  • Hammerskaftets flade ende gør det muligt at positionere og montere kabler og dyvler uden beskadigelser.
  • Til enkelt at fjerne kabelclips og søm samt fastgøre kabler og dyvler. Ideelt til arbejde, hvor pladsen er trang.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: TA-38542071

Wiha Elektrikerhammer 300g

462.00 DKK