Brynje ACTION sikkerhedssandal 633 Str. 40-48

Brynje

Smart og ekstra slidstærk sikkerhedssandaler fra Brynje, med kraftig velcrolukning.


Så længe lager haves!

Smart og ekstra slidstærk sikkerhedssandaler fra Brynje, med kraftig velcrolukning.


Så længe lager haves!

Varenummer:
61BR633XX

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 999,00 Ekskl. moms: DKK 799,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Brynje 633 ACTION er en cool og super slidstærk sikkerhedssandal af åndbart fuldnarvlæder. Med kraftig velcrolukning og ProNose for ekstra slidstyrke. Let og skridhæmmende ydersål af EVA/gummi og med stabiliserende gelenk. Indlægssål af stødabsorberende, åndbart og antibakterielt materiale. Refleksdetaljer for og bag.

Særlige produktegenskaber
Sikkerhedssandal med komposit tåværn, fiber sømværn og ProNose.
Tåler olie

Sikkerhedsklasse: S1P og SRC.

Branche
Let industri
Sort industri
Let byggeri og håndværk
Murer/entreprenør
Landbrug, skovbrug og gartneri

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket