Brynje COOL sikkerhedssandal 663 Str. 39-48 med BOA lukning

Brynje

Lækker, let og åndbar sikkerhedssandal Cool 663 fra Brynje, med flotte detaljer og det smarte BOA lukkesystem, som her er påsat i hælen.


Så længe lager haves!


 

Lækker, let og åndbar sikkerhedssandal Cool 663 fra Brynje, med flotte detaljer og det smarte BOA lukkesystem, som her er påsat i hælen.


Så længe lager haves!


 

Varenummer:
61BR663SXX

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 699,00 Ekskl. moms: DKK 559,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
663 COOL er er lækker sikkerhedssandal med flotte detaljer og det smarte BOA lukkesystem, som her er påsat i hælen. Slidstærk, fleksibel sikkerhedssandal og med skridhæmmende ydersål af sprøjtestøbt EVA/gummi. Med ekstra stabiliserende gelenk og stigegreb af formstøbt TPU med modhager for et ekstra fast greb. Blødt og ekstra åndbart inderfór samt Brynjes Sorbotan indlægssål, der er ekstrem blød og stødabsorberende. Med ProNose for ekstra slidstyrke. Specialudviklet composit tåværn, der giver ekstra god plads til tæerne.

Særlige produktegenskaber
Sikkerhedssandal med komposit tåværn, fiber sømværn og ProNose.
Tåler olie

Sikkerhedsklasse: S1P og SRC.

Branche
Let industri
Sort industri
Let byggeri og håndværk
Murer/entreprenør
Landbrug, skovbrug og gartneri
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket