Brynje HILL sikkerhedsstøvle 338 Str. 39-48

Varenummer:
338-xx

Vælg variant for lagerstatus

Pris: DKK 1.749,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 1.149,00 Ekskl. moms: DKK 919,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Brynje HILL 338 er en slidstærk vinterstøvlet med imiteret pelsfór samt vandtæt og åndbar membran. Fleksibel og skridhæmmende ydersål. Brynje støvletten har en blød, komfortabel og svedabsorberende indlægssål med skumpude i hælen, der yder en ekstrem god stødabsorbering. Ekstra ankelbeskyttelse og med ProNose af let og slidstærkt LIBA® Smart materiale med PU-forstærkning for ekstra slidstyrke. Med refleksdetaljer og ESD-godkendt.

Særlige produktegenskaber
Fóret vinterstøvlet, Vandtæt og åndbar membran, Ekstra ankelbeskyttelse, Ekstra god stødabsorbering, Refleksdetaljer, ESD-godkendt.

Sikkerhedsklasse: S3 og SRC.

Branche
Landbrug
Skovbrug
Fiskeri
Sort industri
Byggeri/håndværk
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.