Skarpt værktøj fra Carat Tools

Stærke klinger og maskiner fra Carat Tools

Er du typen, der værdsætter værktøj, der er en professionel værdig? Og vil du ikke gå på kompromis med kvalitet og ydeevne? Carat Tools har klinger og andet skærende værktøj til den seriøse håndværker, der ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet. Deres diamantklinger er udviklet med fokus på at være de bedste på markedet. 

Kernebor, der laver helt skarpe kanter

Carat er kendt for deres diamantklinger, der kan skære i mange materialer og holde længe. Også deres kernebor er udstyret med den stærke overflade og base. Her finder du blandt andet bor med fast-tip segmenter, der gør, at boret nemt skærer sig gennem diverse materialer. Og så er de anvendelige til både våd- og tørboring.

Diamantklinger, der holder

Diamantklinger er uundværlige for dig, der arbejder i hårde (og mindre hårde) naturmaterialer som beton, cement, mursten og meget andet. Er du murer, entreprenør, anlægsgartner, installatør eller andet, så er Carats skærende værktøj med til at gøre arbejdsdagen lidt sjovere. Så er det slut med, at dine klinger kun holder i kort tid og du skal bruge tid på at købe nye endnu engang.

Alt du skal bruge til arbejdspladsen

Selvom Carat er eksperter på skærende værktøj som klinger og bor, så forkæler de også deres kunder med andet kvalitetsværktøj. Til både deres kopsten og diamantklinger skal du bruge en betonsliber eller kapsav, og det producerer Carat selvfølgelig også. Vil du i stedet have en hel platform på arbejdspladsen til at skære løs? Så er en af deres stenskæremaskiner lige noget for dig. 

Også deres røreværk er værd at bemærke. Det er ergonimisk godt designet, har en stærk motor på hele 1600W og er udstyret med trinløs regulering. What's not to like?

Udover ovennævnte produkter fører Carat også ting som kerneboremaskine, flisebor, tryktanke, save, slibepads, rillefræsere og meget mere.

OBS: Kampagnen løber til den 3. januar 2023 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre