Cejn slangetromle 320

Cejn

Ready-to-use kampagnesæt fra Cejn med slangeopruller til trykluft inkl. kobling, nipler og blæsepistol. Cejn eSafe er en innovativ og og patenteret sikkerhedskobling, der yder maksimalt flow kombineret med lavt tryk fald.

Ready-to-use kampagnesæt fra Cejn med slangeopruller til trykluft inkl. kobling, nipler og blæsepistol. Cejn eSafe er en innovativ og og patenteret sikkerhedskobling, der yder maksimalt flow kombineret med lavt tryk fald.

Varenummer:
220581292

På lager

Inkl. moms: DKK 1.495,00 Ekskl. moms: DKK 1.196,00
Beskrivelse
Detaljer

Cejn jubilæumspakke med en komplet slangeopruller, kobling og blæsepistol. Ophæng med hurtiglås til lofts- eller vægmontering. Fremstillet af blå slagfast, hærdet plast. Kan svinges 300 grader.

CEJN automatisk slangerulle til trykluft, med højkvalitets oliebestandig polyurethanslange. Tilgangsslangens tilslutning, aksel og drejeled er designet til at sikre højt flow og lavt trykfald, hvilket sikrer god ydelse. Tromlen og fjederen er testet til at modstå mange timers intensiv brug. Tromlerne kan drejes 300°, hvilket giver brugeren fuld bevægelsesfrihed og den lave trækkraft gør det let for enhver at håndtere. Det robuste udvendige hus beskytter slangen og oprullemekanismen mod snavs og fremmedlegemer. Quick-Lock-funktionen på monteringsbeslaget giver let og enkel montering samt service. Sikkerhed frem for alt med Cejns sikkerhedssæt bestående af: Cejn slangerulle med slange, eSafe lynkoblinge, Cejn 208 blæsepistol samt nipler for tilkobling.

 
Teknisk data
Slangestørrelse (indv. x udv.) 8 x 12 mm
Anvendes for Trykluft
Længde10 m
Slange str.8/12 "   

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 5-10 Kg. DKK 125,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 5-10 Kg. DKK 75,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 5-10 kg. DKK 99,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.