Cmt digital vinkelmåler DAF-001

CMT
Professionel digital vinkelmåler med LCD display
Professionel digital vinkelmåler med LCD display
Varenummer:
DAF-001

På lager

Inkl. moms: DKK 349,00 Ekskl. moms: DKK 279,20
Beskrivelse
Detaljer


Denne CMT digitale vinkelmåler DAF-001 er et multifunktions måleværktøj med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Vinkelmålerens base indeholder elektronikken der angiver måleresultatet, som kan aflæses på et stort og læsevenligt LCD display. Når vinkelmålerens arm bliver drejet i den ønskede vinkel, fremkommer måleresultatet, der angives med en præcision på 0,5°. Måleintervallet går fra 0° til 200°. Vinkelmåleren har en låsefunktion, der fastholder det seneste måleresultat. Måleren har en ”lav batteri” indikator og en automatisk slukfunktion. Målerens arm har en indbygget målelineal fra 0mm til 320mm. Vinkelmåleren er nem at håndtere, og meget robust. Måleren er produceret i letvægts aluminium hvilket gør den meget let og brugervenlig. Instruktionsmanual medfølger.

CMT digital vinkelmåler DAF-001 er nem at bruge;
Beregmer vinkles på sekundes;
Stort LCD display;
Robust, letvagt aluminium konstruction;
Måle interval of 0 - 220°.

Tekniske data:
Dimensioner: 51x51,33mm
Måleinterval: 0 til 220°
Præcision: 0,5°

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.