CMT hulsavsæt 20-79mm med 11 dele S550.009.01

Varenummer:
S550.009.01

På lager

Inkl. moms: DKK 1.395,00 Ekskl. moms: DKK 1.116,00
Beskrivelse
Detaljer

CMT HM Hulsavssæt S550.009.01. Indeholder 9 forskellige HM hulsave i størrelserne 20, 22, 54, 56, 57, 64, 68, 73 og 79mm samt 2 holdere i HM. Der er plads til efterfølgende supplering af hulsave i plastikæsken.

Produktfordele af CMT hulsave HM
•Alt-i-et-klik! Patenteret quick-lock system, der gør det muligt at skifte mellem forskellige størrelser og typer på få sekunder. Det er det eneste system der muliggør skift af både hulsav og bor uden brug af værktøj
•Hurtig boring under alle forhold! Unik geometri i hulsavens krop og skærenes slibning hvilket giver hurtig og præcis boring. Også i ekstreme vinkler. (træk hulsaven tilbage mod boret, for-bor i den ønskede vinklet, skub hulsaven fremad - tilbage i positionen, og færdiggør hullet).
•Hurtig hul-udvidelse CMT har udviklet en unik og hurtig løsning til at udvide størrelsen af eksisterende huller. faktisk kan hulsavens krop optage 2 forskellige størrelser hulsave på én gang. Så udboring af huller tager få sekunder.
•Hurtig propfjernelse med et klik! Der skal ikke anvendes skruetrækkere eller andre værktøjer. Proppen fjernes nemt ved at vende boret/borholderen, og presse den ind i hulsaven.

Anvendelse af CMT HM hulsave
•Blødt- og hårdt træ, krydsfiner
•Spånplade, MDF, finer, laminat, bordplader
•Gips, gipsplader, fibercement, Eternit
•Plastik (PVC, nylon, Trespa, polyester
•Glasfiber, plexiglas
•Fliser, mursten, letvægtsbeton, betonblokke, kalk-sandsten (maks. 30 N /mm2 hårdhed)

CMT hulsavssæt S550.009.01 indeholder følgende størrelser:
Ø20 - elektrikkerrør
Ø22 - elektrikkerrør
Ø54 - LK fuga
Ø56 - LK fuga
Ø57 - LK opus 74
Ø64 - 
Ø68 - LK Loft-/vægdåse udboring
Ø73 - 
Ø79 - 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.