CMT prop- og kunstborsæt 8 - 15 mm

Varenummer:
500.001.08

På lager

Inkl. moms: DKK 849,00 Ekskl. moms: DKK 679,20
Beskrivelse
Detaljer

CMT kvalitets propbor og kunstbor sæt til boring i træ.
Indeholder  4 stk. propbor og 4 stk. kunstbor med størrelserne 8 - 10 - 12 - 15 mm      


Det ser super flot og professionelt ud, hvis søm og skruer ikke kan ses i fx træterrassen eller trægulvet – og du kan sagtens lave forsvindingsnummeret selv.

Har du et trægulv eller en træterrasse med tydelige søm eller skruer i, kan det gøre meget for helhedsindtrykket, hvis du skjuler dem.

Du skal bruge 1 stk. såkaldte propbor og 1 stk. kunstbor, som også kommer i et sæt. Det ene er et stort bor (kunstbor), der borer selve hullet til skruen, det andet bor (propbor) bruges til at lave en lille prop af træ, der skal sættes i hullet med lidt trælim. Bor propperne ud af det træ, du har tilovers, eller køb noget magen til.

Når skruen er monteret i hullet, og proppen er limet fast, skal du sørge for, at proppens evt. årer og strukturer matcher træets.
Afslut altid med en let slibning af prop og bræt for at få den perfekte overgang. Brug sandpapir med korn 100 eller 150.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.