Elten SENEX sikkerhedssko Str. 35-47

Varenummer:
61E728321XX

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 899,00 Ekskl. moms: DKK 719,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
100% metal- og læderfri
Sporty og let sikkerhedssko fra Elten med slidstærkt, åndbart og vandtæt overlæder. Sikkerhedsskoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en antibakteriel og åndbar indlægssål, der forhindrer lugtgener og giver en god stødabsorbering. ESD godkendt og med composite tåværn og fiber sømværn.

Elten - Slidstærkt sikkerhedsfodtøj til byggeri og håndværk.

Producent
ELTEN

Sålserie
TRAINERS

Overlæder
Åndbart og slidstærkt microfiber og vandtæt Cordura tekstil

Ydersål
Let og skridhæmmende ydersål af PU/TPU.

Indlægssål
Antibakterielt og åndbart materiale, der giver god svedabsorbering, forhindrer lugtgener og desuden er komfortabel og stødabsorberende.

inderfór
Åndbart tekstilmateriale, der er hudvenligt og tillader god svedabsorbering.

Størrelse
35 - 47

Vægt
565gram
Produkttype
- Sikkerhedssko

Særlige produktegenskaber
- ESD godkendt
- Vandafvisende overlæder
- 100 % metalfri
- Tåværn
- Sømværn

Godkendelse
- S3

Branche
- Let industri
- Let byggeri og håndværk

Farve
- SortReturret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket