ESS TACK monteringslim PRO1 hvid 290 ml.

Varenummer:
17370

På lager

Inkl. moms: DKK 115,00 Ekskl. moms: DKK 92,00
Beskrivelse
Detaljer

ESS TACK monteringslim PRO 1 til inden- og udendørs brug og har en meget god bæreevne (300 kg med det samme). Monteringslimen får fat med det samme og er bedst med TACK GUN sprøjte.
Monteringslim til byggeri, industri, det maritime område, håndværk, træ, metal, beton, glas, gips, spejlglas, celleplast m.m.

Kort sagt monteringslim til alle situationer, hvor der er behov for hurtig
fastgørelse og et kraftigt resultat.

Erstatter skruer, søm, nitter osv.

Beskrivelse
Hurtighærdende monteringslim med øjeblikkelig fiksering og høj øjeblikkelig bæreevne. Kraftig, vejrbestandig og universel lim med en vis fleksibilitet. Baseret på MS-polymer.
Påføres i punkter eller strenge, ikke til fuldlimning.
Produktet kan være lidt sværere at trykke ud ved lavere temperaturer, især hvis man ikke har værktøj med ordentlig udveksling. Det anbefales, at man bruger en lidt kraftigere patronsprøjte, fx TACK GUN. Skader ikke følsomme materialer som celleplast eller spejlglas. Rengør med rengøringsklud/spray Universal.

  • Indeholder ingen opløsningsmidler
  • Arbejdstemperatur +5° C til +40° C
  • Kan males over
  • Opbevares stående ved stuetemperatur, maks. +25° C


Art.nr.FarveAnt.stk./

enhed
Enhed/

storpak
17370Hvid12 × 290 ml 12
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.