ESSVE letbetonskrue med undersænket hoved, CorrSeal 100 stk.

Varenummer:
105301-105303

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 195,00 Ekskl. moms: DKK 156,00

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Letbetonskruen bruges ved forankring i porøse materialer som letbeton og letklinker. Letbetonskruen kan bruges ved montering af træ- og stålprofiler samt fodremme, opsætning af snedkerarbejde, fastsættelse af isolering m.m. Ved montering af isolering kan fx isoleringsholderens skive Ø 90 mm (art.nr. 36122) bruges.

Skruen er klassificeret i henhold til korrosionsklasse C4, hvilket indebærer, at den er velegnet til montering både uden- og indendørs.

Beskrivelse
Gevindet på letbetonskruen er udviklet til porøse materialer som letbeton og letklinker. Den undersænkede skrue er udstyret med skærende riller for at minimere risikoen for overspænding samt gøre det nemmere at undersænke skruen i træ.

Montering
Letbetonskruen skrues lige ind i letbetonen/letklinkeren, dvs. at der ikke kræves forboring. Til montering anbefales en skruemaskine med momentfunktion. For at undgå overspænding af skruen bør man anvende et lavt omdrejningstal på skruemaskinen. Overspænding kan medføre, at gevindet skrues i stykker, hvilket reducerer belastningskapaciteten væsentligt, og man er nødt til at foretage en ny montering.


Art.nr.Dimension

dk × L mm
D

mm


Maks. emne-

tykkelse* mm
Bits

nr.
ESSBOX-størrelseAntal/

enhed

1053018,0 × 65 125TX30204100
1053038,0 × 90 1230TX30304
100


Yderligere information
Yderligere information
Materiale. Nej
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.