ESSVE terrasseskruer på bånd Classic rustfri A4

Varenummer:
601342-355

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 570,00 Ekskl. moms: DKK 456,00

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Terrasseskruen Classic på bånd er beregnet til montering af plankeværk og terrassebrædder osv. på træprofil udendørs. Til meget krævende miljøer, fx maritime miljøer, poolområder m.m., anbefales det altid at bruge rustfrie terrasseskruer.

OBS! Ved montering af terrassebrædder af hårde træsorter, fx cumaru, kirai m.fl samt sibirisk lærketræ, anbefales det altid at bruge rustfrie terrasseskruer samt at forbore.

Beskrivelse
Skruen er fremstillet af rustfrit stål A4. Den er udstyret med et fiberskær på spidsen. Dette giver et meget lavt iskruningsmoment og minimerer risikoen for, at emnet sprækker. Hovedet er udstyret med fire skærende riller, der undersænker skruen og efterlader en plan overflade uden sprækker. Den er udstyret med PH2-kærv.

Terrasseskruen Classic A4 er monteret på et plastikbånd, der er beregnet til de mest almindelige skrueautomater på vores markeder, fx Makita, Hilti, Senco m.fl.

Montering
Anbefalet omdrejningstal: 1400-2500 o/m.

Specifikation

Materiale Rustfrit, syrefast stål A4
Overfladebehandling Voks
Korrosionsklasse C5
Brudstyrke,fuk Min. 500 MPa
Strækgrænse,fyk Min. 250-300 MPa

 

Art.nr. Dimension

dk × L mm
D

mm
B

mm
Bits

nr.
Antal/

enhed
Enheder/

storpak
601342 4,2 × 42 7,4 27,0 PH2 1000 6
601355 4,2 × 55 7,4 27,0 PH2 1000 6
Yderligere information
Yderligere information
Materiale. Nej
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.