EuroDan flex sikkerhedstræsko uden kap

Euro-Dan
Flex træsko med sikkerhed - Bred, fodformet og meget let model med polstret vrist.
Flex træsko med sikkerhed - Bred, fodformet og meget let model med polstret vrist.
Varenummer:
619310010XX

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 498,00 Ekskl. moms: DKK 398,40

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Denne sikkerhedstræsko uden kap er fremstillet i sort læder. Bred fodformet Flex sikkerhedstræsko uden kap, med polstret vrist og Texon bindsål. Tøffel sikkerhedstræsko med antistatisk PU sål, skridhæmmende og stødabsorberende. Endvidere er sålen varmebestandig op til 140° C, olie- og benzinresistent og med EuroDan shock absorber, der skåner ryg og led.
Vaskbar ved 30° C.

Godkendt til levnedsmiddelindustri: EN ISO 20347:2011 SB+A+E+SRC

Kvalitets sikkerhedstræsko uden kap til dig, der har brug for en robust og sikker træsko, som lever op til alle sikkerhedskrav.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.