FEIN MultiMaster Marine FMM350Q

Fein
FEIN MultiMaster Marine er det perfekte sæt til enhver bådejer. Universalsystemet til ombygning, vedligeholdelse og reparationer.
FEIN MultiMaster Marine er det perfekte sæt til enhver bådejer. Universalsystemet til ombygning, vedligeholdelse og reparationer.
Varenummer:
72295266000

På lager

Pris: DKK 2.975,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 2.695,00 Ekskl. moms: DKK 2.156,00

Beskrivelse
Detaljer
Starlock

FEIN MultiMaster Marine - Universalsystemet til ombygnings- og renoveringsarbejde med omfattende tilbehør til ombygning, vedligeholdelse og reparation af lystbåde. FEIN MultiMaster Marine er i optimal kvalitet og stabilitet takket være gearhus i metal, den gennemgående anvendelse af kugle-/nålelejer og motoren, der er konstrueret til konstant brug. Nemt og enkelt skift af tilbehør uden brug af værktøj med QuickIN-hurtigspændesystemet. FEIN værktøjsholder sikrer optimal overførsel af drejningsmomentet. Elektronisk hastighedsregulering.
Stort tilbehørsprogram fås til alle opgaver. Førsteklasses Fein transportkasse og fuldt udstyr til (næsten) alle opgaver medfølger. Integreret værktøjsholder til montering af FEIN systemtilbehør. Kraftig 250 Watt motor. Optimal håndtering takket være Softgrip-zonen.

FEIN MultiMaster Marine er undværlig, når du stikker til søs: Mindre reparationer eller montagearbejder på båden bliver nu meget nemmere med FEIN MultiMaster Marine. Takket være den store skæreeffekt arbejder FEIN MultiMaster Marine perfekt i træ, glas- og kulfiberarmeret plast samt de fleste andre materialer, som du finder ombord på båden. Dette betyder, at FEIN MultiMaster Marine vil være næsten umulig at komme uden om, når man snakker om den almindelige vedligeholdelse eller småreparationer på båden. Eftermontering under trange pladsforhold er heller ikke noget problem, og det samme gælder renovering af teakdæk.

FEIN MultiMaster Marine er baseret på 40 års erfaring inden for oscillationsteknologien - det kan betale sig for dig på langt sigt. De oscillerende bevægelser og det omfattende tilbehørssortiment gør FEIN MultiMaster Marine til et uforligneligt alsidigt og præcist værktøj til alle vigtige opgaver på værfter, monteringssteder, forhandlere og hos enhver bådejer.

Sætindhold

1 FEIN MultiMaster FMM350Q
1 slibesål
3 slibepapir af hver (K 60, 80, 120, 180)
1 udsugningssæt
1 slibesål m/huller
3 slibepapir hver, m/huller af hver, (K 60, 80, 120, 180)
1 sav- og filesæt
1 universal E-Cut-savklinge (44 mm)
1 HSS-savklinge (Ø 80 mm)
1 HM-segmentklinge
1 fast spartel
1 skærekniv til trædæk af hver (4+5 mm)
2 polersåle Ø 115 mm
2 polersåle, trekantform
1 slibesål Ø 115 mm, perforeret
2 slibepapir af hver perforeret (K 60, 80, 180)
1 transportkasse

Tekniske data:

Optagende effekt 350 W
Antal svingninger10.000-19.500 1/min
Vægt ifølge EPTA1,4 kg
Kabel med stik5 m
Slibeplade via hjørne80 mm
Værktøjsholder QuickIN
Oscillationsvinkel 1,7 graderLeder du efter andre Fein Multimaster sæt?

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.