Festool CMS Forlængerbord MFT/3-VL

Festool
Egnet til følgende maskintyper:  
til CS 50, CMS-GE
Egnet til følgende maskintyper:  
til CS 50, CMS-GE
Varenummer:
495510

På lager

Inkl. moms: DKK 4.381,00 Ekskl. moms: DKK 3.504,80
Beskrivelse
Detaljer

Festool CMS forlængerbord MFT/3-VL er den Optimal systemintegration til Festool arbejdsbord MFT/3. MFT/3-VL forlængerbord har du mulighed for at bruge alle CMS-moduler til savning, fræsning og slibning. Med sin stabile og lette konstruktion til let montering og afmontering af CMS moduler danner den grundlaget for det enestående Festool CMS system.

Festool CMS forlængerbord MFT/3-V kan også bruges til at forstørrer støttefladen med 410 mm, er stabil og i let konstruktion.


Leveringsomfang
klapben
sikkerheds-hovedafbryder
kabel og stikdåse
lev. i karton


Tekniske data
Mål længde x bredde 664 x 480 mm


Egnet til følgende maskintyper: 
til CS 50, CMS-GE

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 20-25 Kg. DKK 85,00
GLS Flexlevering til privatadresse 20-25 Kg. DKK 239,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 20-25 Kg. DKK 135,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 20-25 kg. DKK 135,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.