Festool Excentersliber ETS 125 REQ

Varenummer:
201213

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 2.762,00 Ekskl. moms: DKK 2.209,60
Beskrivelse
Detaljer

Festool excentersliber ETS 125 REQ er en lille og handy enhåndsmaskine.


Kompaktsliberen Festool ETS 125 REQ er med 2mm slibebevægelse en ergonomisk enhåndsslibemaskine, som sikre høj overfladekvalitet. Ved finish eller grovslibning. De bare 1,2kg gør den ideel til lodrette flader eller arbejde over hovedhøjde.

•Ubesværet arbejde: Med en kompakt ergonomisk konstruktion, en vægt på kun 1,2 kg og en perfekt afbalanceret vægtfordeling.
•Hurtigere resultater med op til 25 % mere slibeeffekt: Den nye MMC reguleringselektronik sørger for, at omdrejningstallet i tomgang er lig med arbejdsomdrejningstallet og overfører effekten på 250 watt direkte til arbejdsfladen.
•Sundt og mindre efterbearbejdning: Enten i kombination med støvsuger eller longlife-støvpose og PROTECTOR til skånsom slibning langs med skodder, rammer og fyldninger.
•Kvalitet og holdbarhed kendetegner også filterposen: Longlife-støvposen af ekstra robust polyesterfilt kan tømmes og bruges igen flere gange.
•Sikker udsugning med det nye CLEANTEC samlingssystem: Den integrerede bajonetlukning forbinder støvsugerslangens tilslutningsmuffe hurtigt og sikkert med el-værktøjets udsugningsstuds. Og kan løsnes ligeså hurtigt igen.

Hovedanvendelser
Enhåndsslibning af formgivne og buede emner, f.eks. plastemner.
Ideel til lodrette overflader eller arbejde over hovedhøjde.
Finish eller forslibning af små flader.
Slibning af overgange på reparerede overflader.
Slibning tæt til kanten på forskellige materialer.

Leveringsomfang
StickFix bagskive Ø 125 mm (blød HT)
Festool PROTECTOR
longlife-støvpose
lev. i karton

Tekniske data
Optagen effekt  250 W 
Omdrejningstal excentrisk  6000 - 12000 min⁻¹ 
Slibebevægelse  2 mm 
Udskiftelig bagskive Ø  125 mm 
Tilslutning til støvudsugning Ø  27 mm 
Vægt  1,2 kg 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.