Festool Micro systainer med flat bench dog - 8 dele

Festool

8 stk. Flat Bench Dog i Festool Micro Systainer T-Loc, kun hos Dorch & Danola.


Alu flat bench dog til brug sammen med Festool MFT3 bord og MFT systainer. Et meget nyttigt tilbehør til præcise, repeterbare udskæringer. Kan bruges med enhver føreringsskinne og sav. Fremragende til montering af jigger og tilbehør. 


Kan bruges sammen med Festool MFT, Festool SYS-MFT og andre arbejdsborde.

8 stk. Flat Bench Dog i Festool Micro Systainer T-Loc, kun hos Dorch & Danola.


Alu flat bench dog til brug sammen med Festool MFT3 bord og MFT systainer. Et meget nyttigt tilbehør til præcise, repeterbare udskæringer. Kan bruges med enhver føreringsskinne og sav. Fremragende til montering af jigger og tilbehør. 


Kan bruges sammen med Festool MFT, Festool SYS-MFT og andre arbejdsborde.

Varenummer:
100332

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 449,00 Ekskl. moms: DKK 359,20
Ligende produkter
Festool SYS-MFT Fixing-sæt Festool SYS-MFT Fixing-sæt

Pris: DKK 2.845,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 2.595,00 Ekskl. moms: DKK 2.076,00

Bench Dog Set i Festool Mini systainer Bench Dog Set i Festool Mini systainer

Pris: DKK 625,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 495,00 Ekskl. moms: DKK 396,00

Beskrivelse
Detaljer

8 stk. flat bench dog i Festool Micro Systainer T-Loc, som ligger perfekt i transportsikker opbevaring. Fint lille sæt med otte flat bench dog til opspænding af forskellige emner i Festool MFT arbejdsbord. Forhandles kun af Dorch & Danola.

Disse flat bench dog giver dig mulighed for at udnytte det præcise hulsystem i Festool MFT/3 bordpladen til hurtig og repeterbar arbejdspositionering og er specielt anvendelig til præcis tilpasning af arbejde i forhold til føringsskinnen til 90° eller 45° skærering. Flat bench dog er CNC bearbejdet i aluminium, de har en flad side til arbejdsregistrering. Hver bench dog har en underdel, der passer i 20 mm hullerne i Festool MFT/3 bordpladen. De understøttes på overfladen af ​​bench dog hovedet som er større i diameter end underdelen, 24 mm i diameter og 10 mm høj, hvilket giver en god bærende overflade og stabilitet i brug. For yderligere sikkerhed har hver bench dog et gennemgående gevindhul for at kunne fastgøre det nedenunder arbejdsbordet med en passende låseskrue/fingergreb (med følger ikke) fås separat. 

Flat bench dog kan bruges til forskellige formål. Bortset fra deres brug som et lavprofilstop, kan flat bench dog også bruges omvendt og indsættes nedenunder bordpladen for at udnytte M8 gevindet gennemgående hul som et ankerpunkt. Flat bench dog kan også bruges til præcist indstilling af anslag og føringsskinnen på MFT/3 arbejdsbordet.

Festool Micro systainer er lavet af robust ABS plast med en fuldt funktionel T-Loc lås, ligesom de andre systainere fra Festool. 

Tekniske data flat bench dog:
Diameter: 20/24 mm
Materiale: alu/med en flad side 

Tekniske data systainer: 
Mål (L x B x H)  105 x 65 x 30 mm  
Farve: Grå, med Festool logo
Vægt 250 g.

Egnet til følgende systainer: 
til Micro Systainer T-LOC. 


Flere Micro systaineren kan stables med andre Micro systainere, Micro systainer kan ikke forbindes med SYS 1, SYS 2, SYS 3, SYS 4, SYS 5, SORTAINER, SYS Midiog SYS MINI.

 
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket