'Bare fordi vi elsker Festool' - gode priser på udvalgte Festool-produkter

42 vare(r)

pr. side

'Bare fordi vi elsker Festool'-kampagne

Bliver du også helt varm om hjertet, når du spotter det grønne mærke i dine foretrukne værktøjsforhandlere? Vi kender det godt. Vi elsker nemlig også Festool. Og netop derfor er vi også stolte over at kunne præsentere Danmarks støre Festool-afdeling, som du finder lige her hos Dorch & Danola i Odense.

Et Festool-mekka uden lige

For ikke længe siden opkøbte direktøren i Dorch & Danola nabobygningen til butikken. Det betød flere hyldemeter til udstilling af vores mange produkter - og endnu mere Festool. Med udvidelsen kan vi i dag prale med en Festool-afdeling, der udfylder et område på 152 kvm og 54 hyldemeter, og som består af lige omkring 1500 varenumre.

Hos os finder du et univers af Festool-produkter, der oplyser rum efter rum, som du bevæger dig længere ind i butikken. På hver væg og hver hylde kan du blive fascineret, nysgerrig og inspireret med de mange fede produkter, der tæller alt fra store bordrundsave til multicuttere og alt tænkeligt tilbehør.

Gode priser på et udvalg af Festools produkter

For at fejre at vi stadig har Danmarks største Festool-afdeling, vil vi gerne forkæle vores kunder med attraktive kampagnepriser på et udvalg af vores store sortiment af Festool. Derfor kan du lige nu købe lækre Festool-produkter til en god pris og udvide din kollektion af kvalitetsmaskiner- og værktøj fra dit yndlingsmærke.

Med en Festool støvsuger får du en kraftfuld maskine, der kan klare udsugningen på de fleste af dine maskiner og samtidig fungerer som støvsuger i mange andre sammenhænge som for eksempel rengøring af værkstedet eller bilen.

Alle Festools fræsere er kraftfulde maskiner, der vil frem i verden. Derfor er de som en drøm at arbejde med, og du får en maskine, der lever op til dine krav til hastighed, ydeevne og kraft. Og med alle Festools maskiner får du selvfølgelig de velkendte Systainere, der gør dem nemme at opbevare, passe på og samle både maskine og tilbehør et og samme sted.

Få endnu mere med når du køber Festool til kampagnepriser

Men ikke nok med, at du lige nu kan købe Festool-produkter til en yderst god kampagnepris, så har vi endnu en overraskelse i ærmet til dig, der elsker Festool, merchandise og funktionelt udstyr. Lige nu får du nemlig en Festool Keytool med, når du køber en Festool-maskine. Dette smarte Keytool ligner en TPC slagbore-/skruemaskine og har mere end 8 funktioner til trods for den beskedne størrelse. Det smarte ved denne effektive, men lille skruenøgle er nemlig, at den passer lige i din nøglering.

Vi gør opmærksom på, at kampagnen løber indtil den 31. oktober 2021 og derudover gælder, så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre