Festool Samlingssystem Grundenhed VS 600

Festool
Festool Samlingssystem Grundenhed VS 600 GE til træsamlinger i hårdt og blødt træ.
Festool Samlingssystem Grundenhed VS 600 GE til træsamlinger i hårdt og blødt træ.
Varenummer:
488876

På lager

Pris: DKK 3.875,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 3.695,00 Ekskl. moms: DKK 2.956,00

Beskrivelse
Detaljer

Mange forfalder til den nemme løsning og anvender skruer eller dyvler til at samle et hjørne, men lidt ekstra arbejde kan bringe langt større glæde. Med svalehaler i stedet for skruer får du en meget stærkere samling, som samtidig er en del pænere at se på.

Svalehalesamlinger giver et indtryk af kvalitet og holdbarhed, men mange håndværkere vælger løsningen fra på grund af samlemetodens kompleksitet. Festool samlingssystem VS600 er den hurtige, den lette løsning. Med præcise skabeloner, permanente stop og let indstilling har Festool taget de bedste egenskaber fra produktionen af svalehalesamlinger og fingersamlinger.
Du fastgør emnet op mod de fabriksindstillede stopskruer, indstiller dybden og er klar til at fræse. Med Festool's samlingsaggregat VS600 præcision og kvalitet kan du nu producere ensartede og perfekte samlinger i mange år.
Festool samlingssystem VS600 kan tage emner i tykkelsen fra 6 til 30mm alt efter hvilken skabelon man bruger og op til en arbejdsbredde på 650mm. Med Festool samlingssystem VS600 kan du lave flere forskellige typer svalehalesamlinger, fingersamlinger og dyvelsamlinger ved hjælp af de mange skabeloner

Arbejdsemnets tykkelse 6 - 30 mm
Arbejdsemnets længde max. 650 mm 


 
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 10-15 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 10-15 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 10-15 Kg. DKK 175,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 10-15 Kg. DKK 85,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 10-15 Kg. DKK 109,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 10-15 kg. DKK 109,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.