Professionelt elværktøj fra Festool

Festool udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets el-værktøj, akku maskiner og trykluftsværktøjer inklusive systemtilbehør og forbrugsmateriale til den professionelle håndværker.

Udviklingen af Festo/Festool er et stærkt eksempel på vision og udvikling. Siden 1925, da Gottlieb Stoll grundlage Festo, har vores højeste priotet været at tilbyde den professionelle håndværker praktiske produkter og systemløsninger til at lette det daglige arbejde. Dette har ført til adskillige teknologiske milepæle og har gjort Festo og sidenhen Festool til markedsleder og synonym for innovation, kompetence og for en god samarbejdspartner. I dag, så mange år efter, har markedet og dine arbejdsopgaver ændret sig. Navnet Festo blev i år 2000 erstattet af navnet Festool - et nyt navn men stadig den samme høje kvalitet. Festool leverer el-værktøj og akku maskiner til de højeste krav og har specialiseret sig i at opfylde netop dine behov.

Festool er mere end bare et mærke - Festool er en filosofi.

Festool stræber efter den højeste standard i udviklingen og produktionen af el-værktøj, akku maskiner og Festool systemer. Fuldstændige arbejdssystemer og løsningerne, alt fra samme kilde. Festool nyder af det fineste omdømme for premium værktøj på markedet. Vore produkter bliver konsekvent rost som det bedste der kan købes for penge. Høj kvalitet ned til mindste skrue, det raffinerede ergonomiske design, løbende forbedringer på alle områder, permanent udvikling og et optimalt tilpasset system af tilbehør og forbrugsmaterialer gør maskinerne fra Festool så enestående og unikke på markedet.

1+2 garanti

Festool forlænger garantien til i alt 3 år. Alt du skal gøre er at indsende det vedlagte garantikort ved maskinen i udfyldt stand eller registrere maskinen online.

Dorch & Danola A/S er Festool SystemPartner
Dvs. at du kan forvente at finde særdeles bredt og udvidet produkt sortiment indenfor træbearbejdning, malerarbejde & automotive i Dorch & Danola's håndværkerbutik inklusiv halvstationære maskiner og MFT-bord. Sortimentet er opbygget med den tanke at du altid skal kunne finde hvad du søger uden problemer, hvad enten det drejer sig om maskiner eller det der lille specielle tilbehør du mangler.

Stort udvalg af Festool værktøj
Dorch & Danola A/S lagerfører det meste af Festool's produkter og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment, så det matcher vore kunders behov.

Vi reparerer Festool maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Festool maskiner.

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected]

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 1398

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 1398

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5